Ravintolisä miehille!

T-Max®

T-Max® ravintolisä sisältää Testofenia®, minkä avulla voit saada miehisyytesi takaisin. Päivittäin nautittu annos edistää elimistössä olevan vapaan testosteronin hyödyntämistä mm.:

  • antaa energiaa ja auttaa jaksamaan
  • parantaa lihasmassan kehitystä
  • lisää seksuaalista halukkuutta

-50% alennusta!

Tilaa T-max®

Kokeile T-maxia® nyt puoleen hintaan 17,45€ kuuden viikon ajan!

 

Klikkaamalla tätä hyväksyt tilaus- ja toimitusehdot sekä tietosuojakäytäntömme.

Tilaamalla tästä saat T-maxin® puoleen hintaan ja maksat vain 17,45€ ensimmäisestä paketista (kuuden viikon annos). Seuraavat lähetykset 34,90€ sis. postikulut. Tilauksessa ei ole sitoutumisaikaa tai irtisanomisaikaa ja voit milloin tahansa lopettaa tilauksesi ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. 14 päivän palautusoikeus.

Nämä toimitusehdot koskevat vain Suomeen toimitettavia tilauksia.

Tilaus- ja toimitusehdot

Tiesitkö, että Norvitalin asiakkaana voit:

  • Maksaa laskulla
  • Sinulla ei ole sitoutumisaikaa
  • Sinulla on 14 päivän palautusoikeus

Toimitus kahdessa viikossa
Tuotteet toimitetaan suoraan kotiosoitteeseen kirjeenä tai maksikirjeenä. Maksikirje jaetaan vastaanottajalle, jos se voidaan jättää postiluukkuun tai -laatikkoon. Muussa tapauksessa jakaja jättää saapumisilmoituksen ja voit noutaa lähetyksen postista. Posti säilyttää maksikirjettä saapumisviikon lisäksi kolme kalenteriviikkoa. Toimitamme tuotteita Suomeen.

Toimitusaika
Ensimmäisten tuotteiden toimitusaika on noin 2 viikkoa tilauksen vastaanottamisesta. Jatkossa saat uuden lähetyksen automaattisesti tilaussopimuksessasi sovituin välein. Voit halutessasi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme ja sopia juuri sinulle sopivan toimitusvälin tuotteillesi.

Toimituskulut ja hinnat
Veloitamme jokaisesta normaalilähetyksestä myös toimituskulut 4,95 €. Toimituskulu on eritelty laskussa. Erikoishintaisten toimitusten toimituskuluista on aina erillinen maininta. Mikäli taloudessasi on useampi asiakas, lähetämme tuotteet samassa lähetyksessä, jolloin maksat vain yhdet toimituskulut. Veloitamme vain yhdet toimituskulut myös silloin, kun tilaat tuotteita kerralla enemmän. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Maksutapa
Lähetämme laskun tilaamiesi tuotteiden mukana etkä joudu maksamaan tuotteita etukäteen. Viivästyskorko määräytyy lain mukaisesti. Viivästyneestä maksusta veloitetaan 5 euroa. Kahden maksuhuomautuksen jälkeen lasku siirtyy perintään.

Asiakkuus
Asiakassuhde syntyy, kun tilaat tuotteitamme. Pitämällä tuotteet hyväksyt nämä ehdot. Voit koska tahansa muuttaa toimitusaikaa, tauottaa tai lakkauttaa tilauksesi ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Muista ilmoittaa asiakasnumerosi, nimesi ja osoitteesi. Ilmoitathan asiakaspalveluumme tilausmuutoksista tämän lähetyksen laskussa merkittyyn viimeiseen muutospäivämäärään mennessä, sillä tuotteet pakataan ja lähetetään viimeistä muutospäivää seuraavana päivänä. Asiakkaan on oltava yli 18-vuotias.

Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelumme auttaa kaikissa tilaukseesi ja tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä maanantaista perjantaihin klo 8.30 – 16.30.
Asiakaspalvelun ilmaispuhelin: 0800 550 100. Sähköposti: asiakaspalvelu@t-max.fi

Tuotteiden palauttaminen
Sinulla on ensimmäisen tuotelähetyksesi osalta 14 päivän täysi palautusoikeus ja -velvollisuus. Palautettavat tuotteet voit jättää postiin ns. asiakaspalautuksena. Palautusosoite on Asiakaspalautus Norvital AS, PL 5630, 00002 Helsinki. Muista pyytää postista kuitti palautuksestasi. Palautettavien tuotteiden on oltava avaamattomia ja käyttämättömiä. Palautusoikeus koskee vain ensimmäistä lähetystä, seuraavat lähetykset ovat sisällöltään samanlaisia. Ilmoitathan asiakaspalveluumme tilausmuutoksista lähetyksen laskussa merkittyyn viimeiseen muutospäivämäärään mennessä, sillä tuotteet pakataan ja lähetetään viimeistä muutospäivää seuraavana päivänä. Jos tilaukseen tehdään muutoksia tämän päivämäärän jälkeen, tarkoittaa se, että muutos tulee voimaan vasta seuraavan lähetyksen yhteydessä. Mikäli sinulla on viallinen tuote, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Osoitteenmuutos
Ilmoita meille mahdollisimman nopeasti uusi osoitteesi, jotta tuotteet löytävät ajoissa uuteen osoitteeseesi.

Henkilötiedot
Nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Rekisteriselosteen löydät internetsivuiltamme www.norvital.com. Henkilötietosi tallennetaan Sana Pharma AS:n asiakasrekisteriin. Henkilötietojasi voidaan siirtää markkinointitarkoituksiin Norvitalin emoyhtiön Sana Pharma AS:n ja sen tytäryhtiöiden käyttöön. Voimme myös luovuttaa yhteystietosi tarkoin valittujen yhteistyökumppaneidemme käyttöön esimerkiksi asiakasetujen lähettämistä varten. Yhteystietojen luovutuksen voit halutessasi kieltää ilmoittamalla siitä asiakaspalveluumme.

Ehtojen voimassaolo ja muutokset
Toimitusehdot ovat voimassa toistaiseksi. Norvital voi tehdä muutoksia näihin ehtoihin kustannusten nousun, olosuhteiden, lakimuutosten tai viranomaisten määräysten johdosta. Ilmoitamme mahdollisista muutoksista kirjallisesti. Sinulla ei ole vähimmäisostovelvoitetta ja voit irtisanoa tilauksesi milloin tahansa. Ota kuitenkin huomioon laskuissa mainittu viimeinen muutospäivä.

Reilun Pelin Jäsen
Sana Pharma AS/Norvital on Suomen Asiakkuusmarkkinointiliiton jäsen ja noudatamme Reilun Pelin Sääntöjä.

 

 

 

Yksityisyyden suoja

Käsittelemme asiakkaittemme tietoja luottamuksellisesti henkilötietolain vaatimalla tavalla. Tallennamme tiedot ja käytämme niitä asiakassuhteen hallinnoimiseksi eli Norvital AS:n tuotteista ja palveluista tiedottamiseksi.

Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille ilman kirjallista suostumustasi, ellei tietojen luovuttaminen ole lakisääteistä tai perustu maksuvaatimukseen, vakuutuksen saamiseen tai kirjanpidolliseen käsittelyyn. Saat lisätietoja asiakaspalvelusta. Rekisteröidyllä on oikeus kieltää itseään koskevien tietojen käsittely. Kielto tulee tehdä kirjallisesti. Rekisteröidyllä on myös oikeus tarkastaa rekisteriin tallennetut itseään koskevat tiedot ja pyytää virheellisten tietojen korjaamista. Tarkastus- ja oikaisupyyntö tulee tehdä kirjallisesti. Saat lisätietoja henkilötietojen käsittelemisestä ottamalla yhteyden asiakaspalveluun.

Yksityisyyden suoja

Käsittelemme asiakkaittemme tietoja luottamuksellisesti henkilötietolain vaatimalla tavalla. Tallennamme tiedot ja käytämme niitä asiakassuhteen hallinnoimiseksi eli Norvital AS:n tuotteista ja palveluista tiedottamiseksi.

Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille ilman kirjallista suostumustasi, ellei tietojen luovuttaminen ole lakisääteistä tai perustu maksuvaatimukseen, vakuutuksen saamiseen tai kirjanpidolliseen käsittelyyn. Saat lisätietoja asiakaspalvelusta. Rekisteröidyllä on oikeus kieltää itseään koskevien tietojen käsittely. Kielto tulee tehdä kirjallisesti. Rekisteröidyllä on myös oikeus tarkastaa rekisteriin tallennetut itseään koskevat tiedot ja pyytää virheellisten tietojen korjaamista. Tarkastus- ja oikaisupyyntö tulee tehdä kirjallisesti. Saat lisätietoja henkilötietojen käsittelemisestä ottamalla yhteyden asiakaspalveluun.

Mikä on eväste?

Eväste on tekstitiedosto, joka tallennetaan selaimesi muistiin, kun käytät sivustoa. Sen avulla saadaan tietoja ja tilastotietoja, joiden avulla sivuston tuottamaa käyttäjäkokemusta voidaan parantaa. Evästeet eivät sisällä henkilötietoja. Norvital.no-sivustossa evästeitä käsitellään seuraavasti:

Lainsäädännössä ja EU:n tiedonkeruu- ja yksityisyydensuojamääräyksissä edellytetään, että sivuston käyttäjille kerrotaan evästeiden käyttämisestä.

7 § (8.4.2011/365)

Palvelun käyttöä kuvaavien tietojen tallentaminen käyttäjän päätelaitteelle ja näiden tietojen käyttö

Evästeiden tai muiden palvelun käyttöä kuvaavien tietojen tallentaminen käyttäjän päätelaitteelle ja näiden tietojen käyttö on sallittua palvelun tarjoajalle, jos käyttäjä on antanut siihen suostumuksensa ja palvelun tarjoaja antaa käyttäjälle ymmärrettävät ja kattavat tiedot tallentamisen tai käytön tarkoituksesta.

Mihin tarkoitukseen evästeitä käytetään?

Evästeidemme avulla kerättyjä tietoja käytetään analysoimiseen. Kerättäviä tietoja voivat olla IP-osoitteet, selaimen tyyppi, laajakaistapalvelun tarjoaja (ISP), käyttöjärjestelmä, käynnin päivämäärä ja kellonaika sekä tiedot sivustossa liikkumisesta. Meille on esimerkiksi erittäin hyödyllistä saada tietää, mitä sivuja luetaan eniten ja mitkä tuotteet herättävät eniten mielenkiintoa. Evästeiden ansiosta sivuston sisältöä voidaan mukauttaa kiinnostuksesi kohteiden mukaan. Tietoja käytetään vain sisäisesti. Emme koskaan tallenna tietoja, joiden avulla sinut voidaan tunnistaa henkilökohtaisesti.

Voinko estää evästeet?

Evästeet ovat yleisesti käytettyä tekniikkaa. Niitä käytetään useimmissa sivustoissa. Useimmat selaimet hyväksyvät evästeet automaattisesti, mutta voit itse muuttaa asetuksia siten, että evästeitä ei hyväksytä. Täällä on lisätietoja evästeiden estämisestä:
Cookie settings in Internet Explorer
Cookie settings in Firefox
Cookie settings in Chrome

Huomaa, että monet sivustot eivät toimi ihanteellisesti, jos evästeitä ei hyväksytä.

Käyttämällä t-max.fi-sivustoa suostut evästeiden tallentamiseen selaimesi avulla.

 

 

×