T-Max®

T-Max® on  erityisesti miehille kehitetty ravintolisä, jonka ainesosat ovat tutkitusti tehokkaita. Tuotteen pitkäaikaisen päivittäisen käytön on todistettu voivan vapauttaa enemmän testosteronia vereen. Tämä on vapaata testosteronia, joka on aktiivista ja jota elimistö pystyy hyödyntämään. Vapaan testosteronin määrän lisääntyminen voi auttaa kohottamaan energiatasoa sekä vaikuttaa positiivisesti aineenvaihduntaan, lihasmassan kasvuun sekä miehen halukkuuteen. T-Maxin® neljällä tarkkaan valikoidulla ainesosalla on dokumentoituja vaikutuksia ja pääainesosalla eli Testofenilla® tehdyt tutkimukset ovat antaneet vahvaa positiivista näyttöä monilla em. osa-alueilla.

 

Testofen® (rohtosarviapilauute):

 • vapauttaa elimistössä sidottuna olevaa testosteronia
 • parantaa lihasmassan kehitystä
 • ylläpitää aineenvaihduntaa (glukoosiaineenvaihdunta)

Sinkki:

 • edistää veren testosteronitasojen pysymistä normaalina
 • edistää normaalia hedelmällisyyttä ja lisääntymistä

B6-vitamiini:

 • auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta

Magnesium:

 • edistää lihasten normaalia toimintaa
 • edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa

Ainesosat:

T-Max® ei ole testosteronivalmiste eikä se tuo elimistöön lisää testosteronia (testosteroni on reseptivalmiste ja sen käyttö tapahtuu vain lääkärin valvonnassa). Tuote on hyvä vaihtoehto haluttaessa vähentää testosteronin alhaiseen tasoon liittyviä oireita.

Testofen® fenugreek/sarviapila (Trigonella foenum-graecum –uute), täyteaine (kalsiumkarbonaatti, mikrokiteinen selluloosa), magnesiumoksidi, paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi, rasvahapot, rasvahappojen magnesiumsuolat), sinkkisitraatti, pintakäsittelyaine (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, glyseroli), pyridoksiinihydrokloridi.

Fenugreek voi aiheuttaa ristiallergiaa palkokasviallergisille kuten maapähkinä-, soija- ja lupiini-allergisille.

 

RAVINTOSISÄLTÖ 1 tbl 2 tbl
Fenugreek (Trigonella foenum-graecum-uute) 600mg 1200mg
Magnesium 125mg (33%*) 250mg (66%)
Sinkki 10mg (100%*) 20mg (200%*)
B6-vitamiini 1,4mg (100%)* 2,8mg (200%*)
* Prosenttia vrk:n saannin vertailuarvosta

Suositeltu vuorokausiannos:

1–2 tablettia. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Säilytys kuivassa ja valolta suojatussa paikassa sekä poissa lasten ulottuvilta. Ravintolisällä ei voi korvata monipuolista ruokavaliota tai lääkitystä. Jos käytät reseptilääkkeitä, kerro lääkärille ravintolisän käytöstä.

Vahvaa näyttöä Testofenilla® (rohtosarviapilauute) tehdyissä tutkimuksissa:

 • Testofen®-uute edistää elimistössä olevan vapaan testosteronin hyödyntämistä. Vaikka testosteronitaso laskee, elimistössä on silti runsaasti testosteronia, jota elimistö ei pysty hyödyntämään. Alhainen testosteronitaso voi saada miehen tuntemaan itsensä vanhaksi. Miehet voivat menettää lihasmassaa, tuntea olonsa aiempaa väsyneemmäksi ja kadottaa halukkuuttaan sekä lihoa helpommin kuin ennen. Hyödyntämällä vapaata testosteronia mies voi luonnollisella tavalla saada takaisin menettämäänsä elinvoimaa ja energiaa.

 

(1)  Rao, A., et al., Testofen, a specialised Trigonella foenum-graecum seed extract reduces age-related symptoms of androgen decrease, increases testosterone levels and improves sexual function in healthy aging males in a double-blind randomised clinical study. Aging Male, 2016. 19(2): p. 134-42.

 • Tutkimukset osoittavat, että rohtosarviapilan käyttö voi lisätä lihasmassaa ja vähentää kehon rasvaa.

(2) Poole, C., et al., The effects of a commercially available botanical supplement on strength, body composition, power output, and hormonal profiles in resistance-trained males. J.Int.Soc.Sports Nutr., 2010. 7: p. 34.

 • Testofen®-uute on tutkimuksissa osoittanut lisäävän miehen halukkuutta säännöllisessä käytössä.

(3) Steels, E., A. Rao, and L. Vitetta, Physiological Aspects of Male Libido Enhanced by Standardized Trigonella foenum-graecum Extract and Mineral Formulation. Phytother.Res., 2011.

-50% alennusta!

Tilaa T-max®

Kokeile T-maxia® nyt puoleen hintaan 17,45€ kuuden viikon ajan!

 

Klikkaamalla tätä hyväksyt tilaus- ja toimitusehdot sekä henkilötietokäytännön.

Tilaamalla tästä saat T-maxin® puoleen hintaan ja maksat vain 17,45€ (sis.toimituskulut 4,95€) ensimmäisestä paketista (kuuden viikon annos). Seuraavat lähetykset 34,90€ sis. toimituskulut 4,95€. Tilauksessa ei ole sitoutumisaikaa tai irtisanomisaikaa ja voit milloin tahansa lopettaa tilauksesi ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. 14 päivän palautusoikeus.

Nämä toimitusehdot koskevat vain Suomeen toimitettavia tilauksia.

Tilaus- ja toimitusehdot

Tiesitkö, että Norvitalin asiakkaana voit:

 • Maksaa laskulla
 • Sinulla ei ole sitoutumisaikaa
 • Sinulla on 14 päivän palautusoikeus

Toimitustapa
Tuotteet toimitetaan suoraan kotiosoitteeseen kirjeenä tai maksikirjeenä. Maksikirje jaetaan vastaanottajalle, jos se voidaan jättää postiluukkuun tai -laatikkoon. Muussa tapauksessa jakaja jättää saapumisilmoituksen ja voit noutaa lähetyksen postista. Toimitamme tuotteita Suomeen.

Toimitusaika
Ensimmäisten tuotteiden toimitusaika on noin 2 viikkoa tilauksen vastaanottamisesta. Jatkossa saat uuden lähetyksen automaattisesti tilaussopimuksessasi sovituin välein. Voit halutessasi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme ja sopia juuri sinulle sopivan toimitusvälin tuotteillesi. Toimituskulut sisältyvät tuotteen hintaan.

Maksutapa
Lähetämme laskun tilaamiesi tuotteiden mukana etkä joudu maksamaan tuotteita etukäteen. Viivästyskorko määräytyy lain mukaisesti. Mikäli et maksa tilaustasi ajallaan, veloitamme jokaisesta maksumuistutuksesta 5 euroa. Kahden maksuhuomautuksen jälkeen lasku siirtyy perintään.

Asiakkuus
Asiakassuhde syntyy, kun tilaat tuotteitamme. Tilaamalla tuotteet hyväksyt nämä ehdot. Voit koska tahansa muuttaa toimitusaikaa, tauottaa tai lakkauttaa tilauksesi ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Muista ilmoittaa asiakasnumerosi, nimesi ja osoitteesi. Asiakkaan on oltava yli 18-vuotias.

Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelumme auttaa kaikissa tilaukseesi ja tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä maanantaista perjantaihin klo 8.30 – 16.30.
Asiakaspalvelun ilmaispuhelin: 0800 413 770. Sähköposti: asiakaspalvelu@t-max.fi

Tuotteiden palauttaminen
Sinulla on ensimmäisen tuotelähetyksesi osalta 14 päivän täysi palautusoikeus. Palautettavat tuotteet voit jättää postiin ns. asiakaspalautuksena. Palautusosoite on Asiakaspalautus Norvital AS, PL 5630, 00002 Helsinki. Muista pyytää postista kuitti palautuksestasi. Palautettavien tuotteiden on oltava avaamattomia ja käyttämättömiä. Mikäli sinulla on viallinen tuote, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Osoitteenmuutos
Ilmoita meille mahdollisimman nopeasti uusi osoitteesi, jotta tuotteet löytävät ajoissa uuteen osoitteeseesi.

Henkilötiedot
Nimi- ja osoitetietoja voidaan käsitellä suoramarkkinointitarkoituksissa henkilötietolain mukaisesti. Rekisteriselosteen löydät internetsivuiltamme www.norvital.fi. Henkilötietosi tallennetaan NutraQ AS:n asiakasrekisteriin. Henkilötietojasi voidaan siirtää markkinointitarkoituksiin Norvitalin emoyhtiön NutraQ AS:n ja sen tytäryhtiöiden käyttöön.

Ehtojen voimassaolo ja muutokset
Toimitusehdot ovat voimassa toistaiseksi. Norvital voi tehdä muutoksia näihin ehtoihin kustannusten nousun, olosuhteiden, lakimuutosten tai viranomaisten määräysten johdosta. Ilmoitamme mahdollisista muutoksista kirjallisesti. Sinulla ei ole vähimmäisostovelvoitetta ja voit irtisanoa tilauksesi milloin tahansa.

Reilun Pelin Jäsen

NutraQ AS/Norvital on Suomen Asiakkuusmarkkinointiliiton jäsen ja noudatamme Reilun Pelin Sääntöjä.

 

 

 

Vaalimme asiakkaidemme yksityisyyden suojaa ja vastaamme siitä, että kaikki henkilötietojen käsittely tapahtuu voimassa olevan lain mukaisesti. Tässä henkilötietokäytännössä kerromme mitä henkilötietoja keräämme, mikä henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on, mitä oikeuksia sinulla on ja miten toimimme, jotta henkilötietojesi käsittely olisi turvallista.

1.    Käsiteltävät henkilötiedot sekä henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Norvital AS (”Norvital” tai ”me”) on vastuussa antamiesi henkilötietojen käsittelystä. Kun rekisteröidyt asiakkaaksemme, pyydämme sinua antamaan tiedot koko nimestäsi, osoitteestasi, sähköpostiosoitteestasi sekä puhelinnumerostasi. Teemme tämän voidaksemme hallinnoida asiakassuhdettasi ja toimittaa tilauksesi sekä pystyäksemme tarvittaessa ottamaan sinuun yhteyttä asiakassuhteeseesi liittyen. Antamasi tiedot säilytetään niin pitkään kuin sinulla on aktiivinen asiakassuhde meillä. Norvital on velvollinen säilyttämään osan tiedoista myös asiakassuhteesi päätyttyä, esimerkiksi kirjanpitolain mukaisten velvollisuuksien täyttämiseksi.

Antaessasi henkilötietosi meille tilauksen yhteydessä henkilötietojasi käytetään tilauksen käsittelemiseen. Käytämme lisäksi tietojasi kommunikoidessamme kanssasi sekä räätälöidäksemme palvelujamme. Saatamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai kirjeitse, ellet ole ilmoittanut, ettet halua yhteydenottoja. Asiakassuhteen päätyttyä säilytämme tiedot nimestäsi, osoitteestasi, sähköpostiosoitteestasi sekä puhelinnumerostasi, jotta voimme ilmoittaa sinulle tarjouksista sekä tuotteitamme koskevista uutisista, joiden arvelemme kiinnostavan sinua. Tämä ei kuitenkaan päde, jos olet ilmoittanut meille, ettet halua yhteydenottoja kyseisissä tarkoituksissa. Saatamme myös suunnata sinulle henkilökohtaisesti kohdistettuja tarjouksia.

Norvital on kirjanpito- ja verolainsäädännön mukaan velvollinen säilyttämään tiettyjä maksu- tapahtumiisi liittyviä henkilötietoja koskien aikaisempia tilauksia viiden vuoden ajan tilivuoden päättymisestä. Norvital voi ennen uuden tilauksen hyväksymistä tarkistaa, ettei sinulla ole maksamattomia erääntyneitä laskuja aikaisemmilta tilauksilta.

Henkilötietosi voidaan myös käyttää kirjanpidossa, laskutuksessa ja tilintarkastuksessa; maksutositteita, hallinnollisia ja juridisia kysymyksiä varten; palveluidemme, verkkosivujemme ja verkkosivujemme käytettävyyden parantamiseen tähtäävissä tilasto- ja markkinointianalyyseissä; järjestelmiemme kehityksessä ja kunnossapidossa; sekä asiakastutkimuksia varten.

Mikäli olet alle 18-vuotias ja olet tekemässä ostoksen, sinulla on oltava huoltajasi suostumus ennen henkilötietojesi antamista ja ostoksen tekemistä.

Käsittelemme henkilötietojasi ainoastaan niihin tarkoituksiin, jotka ovat joko määritelty sopimuksessamme, perustuu Norvitalin oikeutettuun etuun tai jos olet antanut meille suostumuksen henkilötietojen käsittelyyn. Mikäli olet antanut meille suostumuksen, sinulla on koska tahansa oikeus perua suostumuksesi henkilötietojen käsittelyyn.

Käytäntömme mukaan emme pyydä asiakkailtamme emmekä käsittele arkaluonteista tietoa. Älä siksi anna meille arkaluonteisia tietoja (esimerkiksi tietoja rodusta tai etnisestä alkuperästä, poliittisesta näkemyksestä, uskonnollisesta tai filosofisesta vakaumuksesta, ammattiliittoon kuulumisesta, terveydestä tai seksuaalisesta suuntautumisesta tai käyttäytymisestä).

2.    Mistä keräämme henkilötietoja

Norvitalin käsittelemät henkilötiedot kerätään sinulta rekisteröinnin yhteydessä kohdassa 1 ilmoitetulla tavalla.

Lisäksi kerätään sukupuoli- ja syntymäaikatiedot tuotteidemme kehittämistä ja markkinointimme kohdistamista varten sekä osoite- ja puhelinnumerotiedot, ellet ole toimittanut näitä tietoja itse. Keräämme kyseiset tiedot yhteistyökumppaneiltamme Bisnode Oy ja Link Mobility AS.

3.    Henkilötietojen siirtäminen kolmannelle osapuolelle

Voimme niin Suomessa kuin ulkomailla käyttää henkilötietojen käsittelijöitä kerättyjen henkilö- tietojen käsittelyssä. Meillä on kirjalliset sopimukset kaikkien henkilötietojen käsittelijöidemme kanssa, joiden mukaan käsittelijät takaavat ryhtyvänsä vastaaviin turvatoimiin, jotta henkilötietojen käsittely tapahtuisi turvallisella tavalla ja voimassa olevan ja sovellettavan yksityisyyden suojaa koskevan lainsäädännön mukaisesti.

Voimme lisäksi jakaa henkilötietosi samaan konserniin kuuluvien yritysten tai sellaisten henkilö- tietojen käsittelijöiden kanssa, joita käytämme kohdassa 1 mainittuihin tarkoituksiin, niin EU:n/ ETA:n sisällä kuin sen ulkopuolella. Norvital ryhtyy yritystä koskevien sitovien sääntöjen (EU:n komission mallisopimuslausekkeiden) muodossa sopiviin turvatoimiin varmistaakseen, että henkilötietojesi siirtäminen tapahtuu voimassa olevan ja soveltuvan yksityisyyttä suojaavan lainsäädännön mukaisesti.

Voimme luovuttaa henkilötietojasi lain niin velvoittaessa tai mikäli lähetät meille materiaalia, jonka sisällön katsotaan olevan lainvastaista.

4.    Suoramarkkinointi sähköisen viestinnän kautta

Ollessasi Norvitalin asiakas voimme käyttää henkilötietojasi lähettääksemme tarjouksia ja tuotteitamme koskevia uutisia, joiden arvelemme kiinnostavan sinua. Voit milloin tahansa kieltäytyä jatkuvasta markkinoinnista. Tämän teet helpoiten seuraamalla jokaisen lähetyksen mukana tulevia ohjeita tai ottamalla yhteyttä meihin (ks. yhteystiedot alla).

5.    Turvallisuus

Kaikkia henkilötietoja käsitellään turvallisessa ympäristössä. Käytämme verkkosivuillamme Secure Sockets Layer (SSL) -salausteknologiaa. Tämä on yksi edistyneimmistä verkkotransaktioille tänä päivänä käytettävissä olevista turvallisuusohjelmista. SSL salaa kaikki henkilötietosi niin, ettei tietoja voida lukea internetissä.

6.    Henkilötietojen oikaisu ja poistaminen

Norvital oikaisee tai poistaa omasta aloitteestaan taikka pyynnöstäsi virheellisiä tai puutteellisia henkilötietoja tai tietoja, joiden käsittelemiseen Norvitalilla ei ole laillista perustetta.

Henkilötietosi tullaan poistamaan/anonymisoimaan, kun niitä ei enää tarvita yllä kohdassa 1 kuvattuihin tarkoituksiin, ellei Norvital lain mukaan ole velvollinen säilyttämään tietoja pidempään. Päättyneen asiakassuhteen jälkeen Norvital arvioi henkilötietojesi jatkokäsittelyn tarpeen. Kaikki henkilötiedot, joita ei enää tarvita käsittelyn tarkoituksiin, tullaan poistamaan/ anonymisoimaan. Mainitun ajankohdan jälkeen henkilötietojesi mahdollinen jatkokäsittely tulee tapahtumaan lain tai nimenomaisen suostumuksesi nojalla.

7.    Säilytysajat

Norvital ei säilytä henkilötietojasi pidempään kuin mitä on 1 kohdassa mainittujen tarkoitusten kannalta välttämätöntä

8.    Oikeutesi

Sinulla on oikeus saada tietää mitä sinua koskevia tietoja käsittelemme, mistä olemme hankkineet tiedot sekä miten tietoja on käytetty. Sinulla on lisäksi oikeus saada kopio sinua koskevista säilyttämistämme tiedoista sekä oikeus vaatia, että henkilötietosi poistetaan, oikaistaan tai että niiden käsittelyä rajoitetaan. Sinulla on lisäksi oikeus vaatia, että meille antamasi henkilötiedot siirretään toiselle oikeushenkilölle (ns. tietojen siirto järjestelmästä toiseen), mikäli käsittely perustuu suostumukseen tai sopimukseemme, sekä jos käsittely tapahtuu automaattisesti. Mikäli sinulla on kysymyksiä käsittelemiemme sinua koskevien tietojen suhteen tai haluat käyttää oikeuksiasi, sinun tulee ottaa meihin kirjallisesti yhteyttä alla olevaan osoitteeseen. Mikäli haluat päivittää henkilötietojasi tai muuttaa viestintätapaa koskevaa valintaasi tai et tulevaisuudessa halua vastaanottaa markkinointi meiltä, voit lähettää kirjallisen vaatimuksen alla olevaan osoitteeseen.

9. Vastuu henkilötiedoista

Henkilötietojesi käsittelystä vastaa:

Norvital AS, os. Finland

PL 5630

00002 Helsinki

asiakaspalvelu@norvital.com

Mikäli haluat tehdä valituksen henkilötietojesi käsittelystä, voit aina kääntyä valvontaviranomaisen puoleen: Tietosuojavaltuutettu, PL 800, 00521 Helsinki.

10.   Henkilötietokäytännön päivitykset

Voimme muuttaa tätä henkilötietokäytäntöä. Teemme tämän voidaksemme sopeuttaa käytäntömme soveltuvan lainsäädännön sekä soveltuvien puitesopimusten ja kaupallisten tarpeiden muutosten mukaisesti tai voidaksemme tyydyttää asiakkaidemme, markkinointikumppaneidemme sekä palveluntarjoajiemme tarpeita. Päivitetyt versiot muutospäivämäärineen julkaistaan verkkosivuillamme www.norvital.fi, jotta selkeästi käy ilmi milloin viimeisin muutos on tehty.

Henkilötietokäytäntö päivitettiin viimeksi 27.6.2018.

 

×