T-Max®

T-Max® on  erityisesti miehille kehitetty ravintolisä, jonka ainesosat ovat tutkitusti tehokkaita. Tuotteen pitkäaikaisen päivittäisen käytön on todistettu voivan vapauttaa enemmän testosteronia vereen. Tämä on vapaata testosteronia, joka on aktiivista ja jota elimistö pystyy hyödyntämään. Vapaan testosteronin määrän lisääntyminen voi auttaa kohottamaan energiatasoa sekä vaikuttaa positiivisesti aineenvaihduntaan, lihasmassan kasvuun sekä seksuaaliseen halukkuuteen. T-Maxin® neljällä tarkkaan valikoidulla ainesosalla on dokumentoituja vaikutuksia ja pääainesosalla eli Testofenilla® tehdyt tutkimukset ovat antaneet vahvaa positiivista näyttöä monilla em. osa-alueilla.

 

Testofen® (rohtosarviapilauute):

 • vapauttaa elimistössä sidottuna olevaa testosteronia
 • parantaa lihasmassan kehitystä
 • ylläpitää aineenvaihduntaa (glukoosiaineenvaihdunta)

Sinkki:

 • edistää veren testosteronitasojen pysymistä normaalina
 • edistää normaalia hedelmällisyyttä ja lisääntymistä

B6-vitamiini:

 • auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta

Magnesium:

 • edistää lihasten normaalia toimintaa
 • edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa

Ainesosat:

T-Max® ei ole testosteronivalmiste eikä se tuo elimistöön lisää testosteronia (testosteroni on reseptivalmiste ja sen käyttö tapahtuu vain lääkärin valvonnassa). Tuote on hyvä vaihtoehto haluttaessa vähentää testosteronin alhaiseen tasoon liittyviä oireita.

Testofen® fenugreek/sarviapila (Trigonella foenum-graecum –uute), täyteaine (kalsiumkarbonaatti, mikrokiteinen selluloosa), magnesiumoksidi, paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi, rasvahapot, rasvahappojen magnesiumsuolat), sinkkisitraatti, pintakäsittelyaine (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, glyseroli), pyridoksiinihydrokloridi.

Fenugreek voi aiheuttaa ristiallergiaa palkokasviallergisille kuten maapähkinä-, soija- ja lupiini-allergisille.

 

RAVINTOSISÄLTÖ 1 tbl 2 tbl
Fenugreek (Trigonella foenum-graecum-uute) 600mg 1200mg
Magnesium 125mg (33%*) 250mg (66%)
Sinkki 10mg (100%*) 20mg (200%*)
B6-vitamiini 1,4mg (100%)* 2,8mg (200%*)
* Prosenttia vrk:n saannin vertailuarvosta

Suositeltu vuorokausiannos:

1–2 tablettia. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Säilytys kuivassa ja valolta suojatussa paikassa sekä poissa lasten ulottuvilta. Ravintolisällä ei voi korvata monipuolista ruokavaliota tai lääkitystä. Jos käytät reseptilääkkeitä, kerro lääkärille ravintolisän käytöstä.

Vahvaa näyttöä Testofenilla® tehdyissä tutkimuksissa:

 • Testofen®-uute edistää elimistössä olevan vapaan testosteronin hyödyntämistä. Vaikka testosteronitaso laskee, elimistössä on silti runsaasti testosteronia, jota elimistö ei pysty hyödyntämään. Alhainen testosteronitaso voi saada miehen tuntemaan itsensä vanhaksi. Miehet voivat menettää lihasmassaa, tuntea olonsa aiempaa väsyneemmäksi ja kadottaa seksihaluja sekä lihoa helpommin kuin ennen. Hyödyntämällä vapaata testosteronia mies voi luonnollisella tavalla saada takaisin menettämäänsä elinvoimaa ja energiaa.

 

(1)  Rao, A., et al., Testofen, a specialised Trigonella foenum-graecum seed extract reduces age-related symptoms of androgen decrease, increases testosterone levels and improves sexual function in healthy aging males in a double-blind randomised clinical study. Aging Male, 2016. 19(2): p. 134-42.

 • Tutkimukset osoittavat, että rohtosarviapilan käyttö voi lisätä lihasmassaa ja vähentää kehon rasvaa.

(2) Poole, C., et al., The effects of a commercially available botanical supplement on strength, body composition, power output, and hormonal profiles in resistance-trained males. J.Int.Soc.Sports Nutr., 2010. 7: p. 34.

 • Testofen®-uute on tutkimuksissa osoittanut lisäävän miehen seksuaalista halukkuutta säännöllisessä käytössä.

(3) Steels, E., A. Rao, and L. Vitetta, Physiological Aspects of Male Libido Enhanced by Standardized Trigonella foenum-graecum Extract and Mineral Formulation. Phytother.Res., 2011.

×