Kysymyksiä ja vastauksia

Mitä T-Max® sisältää?
T-Max®sisältää ainesosia, joiden teho on dokumentoitu: Testofenia®, sinkkiä, B6-vitamiinia ja magnesiumia. Lue lisää täältä.

Mihin T-Maxia® käytetään?
T-Max® on yhdistelmä ainesosia, joiden tarkoituksena on tuoda kaikista miehistä esiin heidän parhaat puolensa. Pitkäaikaisen päivittäisen käytön on todistettu vapauttavan enemmän testosteronia vereen. Tämä on vapaata testosteronia, joka on aktiivista ja jota elimistö pystyy hyödyntämään. Vapaan testosteronin määrän lisääntyminen voi lisätä elinvoimaa, joka voi puolestaan vaikuttaa miesten energiatasoon, fysiikkaan, hyvinvointiin ja halukkuuteen.

Mitä Testofen® on?
Testofen® on sarviapilan patentoitu uute. Testofenia® on tutkittu useissa tutkimuksissa, joista on olemassa vahvaa näyttöä. Näiden tutkimusten tuloksia on julkaistu tunnustetuissa lääketieteellisissä julkaisuissa.

Lisääkö T-Max® elimistön testosteronitasoa?
Ei, se voi auttaa vapauttamaan aiempaa enemmän sitä testosteronia, jota miehillä on jo veressä. Juuri vapaa testosteroni on kehossa aktiivista testosteronia. Vain lääkkeet voivat lisätä elimistön kokonaistestosteronin määrää.

Miten kauan T-Maxia® pitää nauttia ?
Tuote tehoaa, kun sitä nautitaan pitkäaikaisesti. Kannattaa myös muistaa, että tutkimukset osoittivat tuotteen tehon niissä ryhmissä, jotka nauttivat tuotetta joka päivä. Tämän vuoksi on tärkeää muistaa ottaa tabletit päivittäin! Tuotteen teho heikkenee hiljalleen, jos lopetat sen käytön.

Voiko T-Max vaikuttaa lääkkeiden tehoon ?
Ei ole olemassa rekisteröityjä haittavaikutuksia T-Maxin® käytöstä reseptilääkkeiden kanssa, mutta lääkärille kannattaa aina kertoa ravintolisien käytöstä.

Aiheutuuko T-Maxin® käytöstä sivuvaikutuksia?
Tuotteella ei ole mitään vakavia sivuvaikutuksia. Joillakin voi olla tuotteen nauttimisen jälkeen lieviä vatsavaivoja. Nämä voi välttää nauttimalla tabletit ruuan yhteydessä.

Sisältääkö T-Max® luonnollisia ainesosia?
Tuotteen pääainesosa on Testofen®, joka on sarviapila-nimisestä (Trigonella foenum-graecum) yrtistä valmistettua uutetta. T-Max® sisältää lisäksi elimistölle luonnollisia vitamiineja ja kivennäisaineita.

Onko T-Maxin® sisältämistä ainesosista olemassa tutkimustietoa?
On olemassa useita Testofeniin® ja sarviapilaan liittyviä tutkimuksia. Lue lisää täältä. 

Mikä on kaksoissokkoutettu, satunnaistettu ja lumekontrolloitu tutkimus?
Lumekontrolloidussa tutkimuksessa koehenkilöt jaetaan kahteen ryhmään, joista toisen ryhmän koehenkilöt saavat vaikuttavaa ainetta sisältäviä tabletteja, kun taas toisen ryhmän koehenkilöt saavat tabletteja, joissa ei ole vaikuttavaa ainetta. Tutkimuksessa mitataan eroja näiden kahden ryhmän välillä. Satunnaistettu tarkoittaa, että koehenkilöt valitaan ryhmiin täysin sattumanvaraisesti. Kaksoissokkoutettu tarkoittaa, että koehenkilöt ja tutkimustulosten analysoijat eivät kumpikaan tiedä, kumpi ryhmä sai aktiivista ainesosaa sisältäviä tabletteja ja kumpi oli lumeryhmä.

Kenen tulisi nauttia T-Maxia®?
T-Maxista® hyötyvät eniten aikuiset miehet, jotka haluavat lisätä energiatasoaan ja hyvinvointiaan ja jotka haluavat parantaa treenituloksiaan ja halukkuuttaan. Tutkimuksiin osallistujat ovat painottaneet julkaistuissa tutkimuksissa erityisesti näissä osa-alueissa tapahtuneita muutoksia.

×