Man without shirt.jpg

Tarvitsetko uutta buustia elämään? Mieshormonitason laskun seuraukset ovat vääjäämättömät, mutta niihin on mahdollista vaikuttaa

Miehen testosteronitaso alkaa laskea jo kolmekymppisenä ja se on täysin luonnollinen ilmiö.

Miesten ja naisten noin keski-iässä kokemat hormonitasojen muutokset sanelevat suurelta osin sen, miten vanhenemme. Naiset ovat useimmiten paremmin valmistautuneita vaihdevuosien tuloon, miehet puolestaan eivät useimmiten edes tiedä, että mm. lihasvoiman heikkeneminen, mielialan lasku tai seksuaalisen halukkuuden väheneminen ovat merkkejä mieshormonitason laskusta. 

 

Testosteronitaso laskee kaikilla miehillä ikääntymisen myötä

Alhaisesta testosteronitasosta kärsivät miehet menettävät muita nopeammin lihasmassaa ja lihovat helpommin. He eivät jaksa olla yhtä aktiivisia kuin ennen ja liikkuvat vähemmän. Kun levon tarve kasvaa ja liikunnan määrä vähenee, fyysiset muutokset kehossa voimistuvat ja negatiivinen noidankehä on valmis. Lyhyesti sanottuna voi todeta, että alhaisesta testosteronitasosta kärsivillä miehillä lihakset ovat vaihtuneet vatsan alueen rasvakerroksiin.
Alhaisesta testosteronitasosta kärsivät miehet voivat olla usein huonolla tuulella, heidän ärsyyntymiskynnyksensä on matala ja he suhtautuvat ympäristöönsä helposti negatiivisemmin kuin ennen. Sosiaalinen elämä saattaa kiinnostaa heitä yhä vähemmän ja uusiin asioihin paneutuminen tuntuu todella raskaalta. Lisäksi heillä voi olla univaikeuksia; uni ei tule helposti ja unen laatu saattaa heikentyä. Tästä johtuen uni ei virkistä ja olo on lähes jatkuvasti väsynyt.

T-Max® tuo lisäpotkua arkeesi! Tilaa täältä nyt tarjoushintaan!

Alhaisesta testosteronitasosta kärsivät miehet eivät ole enää erityisen kiinnostuneita seksistä. Seksi voi tuntua työläältä eikä se tuota enää samaa nautintoa kuin ennen. Monet ajattelevat tämän kuuluvan normaalin keski-ikäisen miehen elämään ja uskovat, että enää ei ole muuta tehtävissä kuin antaa vanhentumisen edetä omaa tahtiaan.
Nuorekas ja energinen olo on kuitenkin mahdollista saada takaisin. Esimerkiksi liikunnan ja etenkin voimaharjoittelun on osoitettu voivan vaikuttaa testosteronitasoon positiivisesti. Stressin määrän vähentäminen ja pidemmät yöunet voivat myös edistää hyvän hormonitasapainon ylläpitämistä. Aina ei kuitenkaan ole helppoa murtautua jo pitkään jatkuneesta negatiivisesta noidankehästä ja silloin lisäboosti voi olla korvaamaton apu. Erityisesti miehille suunnatut lisäravinteet voivat lievittää testosteronitason laskusta johtuvia vaivoja. Ravintolisät voivat näin ollen olla loistava lisä miehen terveelliseen ruokavalioon ja liikunnalliseen elämäntapaan. Sopivan ravintolisän ohella liikunnan lisääminen, terveellinen ruokavalio, stressin hoitaminen ja painonhallinta elvyttävät testosteronin tuotantoa vähitellen ja ylläpitävät sitä.

Kiinnostuitko T-Maxista? Tilaa tästä nyt tarjoushinnalla!

T-Max® sisältää rohtosarviapilauuttetta, magnesiumia, sinkkiä sekä B6-vitamiinia

T-Max® ravintolisä koostuu huolella valikoiduista, erityisesti miehen hyvinvoinnille tärkeistä ainesosista. Se sisältää rohtosarviapilauutetta (Fenugreek), magnesiumia, sinkkiä sekä B6-vitamiinia. Kaikki tärkeitä ainesosia ylläpitämään kehon normaalia testosteronitasoa. Sinkki edistää veren testosteronitasojen pysymistä normaalina, B6-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Magnesium edistää lihasten normaalia toimintaa sekä normaalia energia-aineenvaihduntaa. Rohtosarviapilauute (Fenugreek) auttaa ylläpitämään normaalia sokeriaineenvaihduntaa.

Tilaa T-Max® nyt tarjoushintaan!

T-Max® ravintolisän huolella valikoidut ainesosat ovat miehelle tärkeitä.
T-Max sisältää sinkkiä, magnesiumia, B6-vitamiinia sekä rohtosarviapilauutetta**.

Kokeile T-Maxia nyt tarjoushintaan ja maksat vain 14,95€ ensimmäisestä pakkauksesta!

  • Antaa lisää energiaa
  • Ylläpitää normaalia testosteronitasoa
  • Edistää lihasten normaalia toimintaa

**T-max sisältää

  • Sinkki - edistää veren testosteronitasojen pysymistä normaalina
  • Magnesium - edistää lihasten normaalia toimintaa
  • Sinkki - edistää normaalia hedelmällisyyttä ja lisääntymistä
  • Magnesium - edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa
  • B6-vitamiini - auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta
  • Fenugreek (rohtosarviapilauute) - auttaa ylläpitämään normaalia sokeriaineenvaihduntaa