T-Max on antanut mulle uutta potkua treenaamiseen

Robert Kronberg on Ruotsin parhaita aitajuoksijoita 110 metrin matkalla. Oman yleisurheilu-uransa hän on päättänyt jo useita vuosia sitten, mutta kovaa harjoittelua 44-vuotias jatkaa edelleen. Kronberg on löytänyt treeninsä tueksi T-Maxin.

Entisenä huippu-urheilijana treeni on erittäin tärkeä osa Robert Kronbergin elämää. Aikaisemmin Kronberg on saavuttanut Ruotsin mestaruuden 24 kertaa, ja hänellä on myös Ruotsin ennätys sekä 110 metrin että 60 metrin aidoissa. Uran kohokohtia ovat olleet olympiafinaali Sydneyssä vuonna 2000 ja EM-pronssi Madridissa vuonna 2005.

Viimeisin yleisurheilun kulta tuli kahdeksan vuotta sitten, mutta 44-vuotias Robert ei ole hidastanut tahtia. Aitajuoksu-uransa jälkeen Robert Kronberg on kilpaillut muissa urheilulajeissa, kuten mm. painonnostossa. Nykyisin hän työskentelee terveyden ja hyvinvoinnin parissa personal trainerina omassa yrityksessään nimeltään KronBee. Personal trainerina Robert kohtaa asiakkainaan myös ihan tavallisia kuntoilijoita.

– Kun ikää tulee lisää on vaikeampaa saada energiaa ja puhtia treeniin. Etenkin, jos treenin lisäksi on sekä vaativa työ että hektinen perhe-elämä.  Myös palautumisen merkitys korostuu. Sen vuoksi on hyvä ottaa treenin tueksi sopiva lisäravinne. Robert saa treeniinsä lisäpuhtia T-Maxista!

Testosteronitaso laskee kaikilla miehillä jo noin 35-vuoden iästä lähtien. Testosteronitason laskun vuoksi mies voi tuntea itsensä aiempaa uupuneemmaksi ja mm. menettää lihasmassaansa. T-Max® on erityisesti miehille kehitetty valmiste ja se sisältää ainesosia, jotka ylläpitävät kehon normaalia testosteronitasoa. Sinkki edistää veren testosteronitasojen pysymistä normaalina, B6-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Magnesium edistää lihasten normaalia toimintaa.

– Nyt kun olen jo keski-ikäinen ja harjoittelen ja kilpailen edelleen melko korkealla tasolla, tunnen, että juuri T-Max on antanut minulle sitä extra potkua, jota tarvitsen pystyäkseni ylläpitämään energisyyttäni ja harjoitteluni tasoa myös vaativien harjoittelukausien aikana, sanoo Kronberg.

Robert saavutti EM-kullan kotikaupungissaan kaksi vuotta sitten painonnoston EM-kilpailussa. Kesäkuun puolivälissä hän osallistui EM-kisoihin Suomessa, Rovaniemellä, jossa hän voitti pronssia.

Kokeile Sinäkin T-Maxia!

Tilaa T-Max® nyt tarjoushintaan!

T-Max® ravintolisän huolella valikoidut ainesosat ovat miehelle tärkeitä.
T-Max sisältää sinkkiä, magnesiumia, B6-vitamiinia sekä rohtosarviapilauutetta**.

Kokeile T-Maxia nyt tarjoushintaan ja maksat vain 14,95€ ensimmäisestä pakkauksesta!

  • Antaa lisää energiaa
  • Ylläpitää normaalia testosteronitasoa
  • Edistää lihasten normaalia toimintaa

**T-max sisältää

  • Sinkki - edistää veren testosteronitasojen pysymistä normaalina
  • Magnesium - edistää lihasten normaalia toimintaa
  • Sinkki - edistää normaalia hedelmällisyyttä ja lisääntymistä
  • Magnesium - edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa
  • B6-vitamiini - auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta
  • Fenugreek (rohtosarviapilauute) - auttaa ylläpitämään normaalia sokeriaineenvaihduntaa