Miesten vaihdevuodet eli andropaussi

Miesten vaihdevuosista eli andropaussista puhutaan harvoin, vaikka se on varsin yleinen vaiva - miesten testosteronitasot alkavat tutkitusti laskea jo 35-vuotiaana. Laskeneet testosteronitasot voivat aiheuttaa miehelle mm. väsymyksen ja vetämättömyyden tunteita, painonnousua sekä haluttomuutta.

Arjen kiireet ja hektisyys voivat uuvuttaa energisenkin persoonan. Jos oma kroppa ei tunnu toimivan kunnolla, arjen vaatimukset voivat tuntua ylitsepääsemättömältä tehtävältä. Perhe, ystävät, lapset, työ, vapaa-ajan aktiviteetit ja treenit muuttuvat valtavaksi palapeliksi, jonka hallinta tuntuu kuin lipeävän käsistä.

Muusikko Jari Karjalainen, 55, käyttää säännöllisesti T-Maxia

Myös Jari kertoo olleensa täysin tietämätön miesten vaihdevuosista viisikymppiseksi asti.

”Ai, että miehillä ei ole vaihdevuosia? Siitä ei paljoa puhuta, mutta kyllä on. Kun se mulla alkoi, olo oli

ihan vetämätön, mä olin ihan loppu. Lisäravinteista ollaan montaa mieltä, mutta mä kokeilin T-Maxia ja

tällä hetkellä fiilis on se, että taas mennään. Oon siis saanut T-Maxista lisäbuustia ja energiatasoni takaisin. Ja täytyy vielä todeta, että olen aina ollut skeptinen sen suhteen, että virtaa ja vireyttä tulisi purkista”

Kaipaatko sinäkin miehistä lisäpotkua? Osta nyt ensimmäinen pakkaus juhlahintaan 4,95 €. Käytä koodia TX10.

Aina ilmainen toimitus, ei sitoutumisaikaa.

Lisää energiaa ja miehistä lisäpotkua

T-Max® on erityisesti miehille kehitetty valmiste, jonka ainutlaatuinen yhdistelmä ylläpitää kehon normaalia testosteronitasoa, antaa lisää energiaa ja edistää lihasten normaalia toimintaa. Se sisältää huolella valikoituja, miehelle tärkeitä ainesosia kuten sinkkiä, magnesiumia, B6-vitamiinia ja rohtosarviapilauutetta.

Sinkki edistää veren testosteronitasojen pysymistä normaalina, B6-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Magnesium edistää lihasten normaalia toimintaa sekä normaalia energia-aineenvaihduntaa. Rohtosarviapilauute auttaa ylläpitämään normaalia sokeriaineenvaihduntaa.

Jo tuhannet miehet ovat löytäneet avun T-Max®-ravintolisästä. Jopa 80 % T-Maxin® käyttäjistä ovat valmiita suosittelemaan sitä myös muille!

Kokeile nyt T-Maxia juhlahintaan 4,95 €. Käytä koodia TX10

 

T-Max on auttanut tuhansia eurooppalaisia miehiä jo 10 vuoden ajan!

Näin norjalaiset miehet ovat kokeneet T-Maxin säännöllisen käytön:

 

"Olen nyt käyttänyt T-Max®-valmistetta  yli vuoden ja olen erittäin tyytyväinen. Se antaa minulle lisäpotkua."

– Kai Roger Bakken (52)

"Huomaan suuren eron, ja niin huomaavat myös ympärilläni olevat. Kun aloin ottaa T-Max®-valmistetta, tunnen oloni paremmaksi ja minulla on enemmän energiaa!"

– Bjørn Gravdahl (58)

"Olen mieleltäni 27-vuotias. Siksi minulle on niin tärkeää, että kroppani pysyy hyvässä kunnossa, vaikka ikää tulee lisää. T-Max®-valmiste antaa minulle lisätukea siihen."

– Tor Christiansen (65)

”Olin tilanteessa, jossa en enää tunnistanut itseäni. Akkuni olivat aina tyhjät, eivätkä "tavalliset" vitamiinit tai perushyvä ruokavalio auttaneet minua ongelmani kanssa. Arki oli aivan liian raskasta. Tunnen, että T-Max® on antanut minulle lisäenergiaa.”

– Sigbjørn Eliassen (48)