MX - hero 1920x960 - Man running outside winter.jpg

Treenin vaikutusta tehostava ravintolisä

Rohtosarviapilaa sisältävä ravintolisä voi parantaa treenisi tehoa!

Testosteronitaso laskee kaikilla miehillä jo 30 vuoden iästä lähtien. Tämä voi vaikuttaa miehiin monin tavoin. Testosteronitason laskun vuoksi mies saattaa esimerkiksi tuntea itsensä aiempaa väsyneemmäksi ja voimattomammaksi. Muita seuraamuksia voivat olla lihasvoiman vähentyminen ja suorituskyvyn heikkeneminen.

Miesten vaihdevuosien tavalliset oireet
Vähentynyt hyvän olon tunne ja tyytyväisyys elämään
Pienentynyt lihasmassa/-voima
Energian ja kestävyyden puute
Halukkuuden väheneminen

Markkinoilla on erityisesti miehille suunniteltuja valmisteita, jotka voivat parantaa lihasmassan kehitystä ja ylläpitää aineenvaihduntaa (glukoosiaineenvaihdunta). Juuri nämä ominaisuudet ovat tärkeitä, kun halutaan treenata aiempaa kovempaa ja nopeuttaa treeneistä palautumista.

Tutkimuksen mukaan voiman määrä kasvoi 40 % ja samalla kehon rasvaprosentti laski

Tutkijat halusivat selvittää, olisiko rohtosarviapilan nauttimisella vaikutusta voiman määrään ja kehon koostumukseen. Tutkimukseen osallistuvat koehenkilöt jaettiin kahteen ryhmään, joista toinen ryhmä nautti 500 mg rohtosarviapilaa päivittäin ja toinen ryhmä nautti lumevalmistetta. Koehenkilöt kävivät läpi samaa treeniohjelmaa kahdeksan viikon ajan. Tutkimusajanjakson aikana mitattiin voima, paino ja rasvan määrä. Rohtosarviapilaa nauttineen ryhmän voima penkkipunnerruksessa parani keskimäärin yli 40 % seurantaryhmään verrattuna ja parannus jalkaprässissä oli kokonaista 65 %. Tutkimus oli kaksoissokkoutettu, satunnaistettu ja lumekontrolloitu ja se on julkaistu tunnustetussa lääketieteen aikakauslehdessä.

Tutkimuksen päättyessä ei koehenkilöiden painossa ollut mitattavissa muutoksia, mutta rohtosarviapilaa nauttineen ryhmän rasvaprosentti oli pienentynyt, mikä osoittaa kehon koostumuksen parantuneen selkeästi koejakson aikana.

T-Max® on rohtosarviapilaa sisältävä ravintolisä. Jokainen tabletti sisältää saman määrän rohtosarviapilaa kuin tutkimuksessa käytetty valmiste.

**T-max sisältää

  • Sinkki - edistää veren testosteronitasojen pysymistä normaalina
  • Magnesium - edistää lihasten normaalia toimintaa
  • Sinkki - edistää normaalia hedelmällisyyttä ja lisääntymistä
  • Magnesium - edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa
  • B6-vitamiini - auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta
  • Fenugreek (rohtosarviapilauute) - auttaa ylläpitämään normaalia sokeriaineenvaihduntaa