Fisherman 1024x683.jpg

Näin saat kadonneen miehisyytesi takaisin!

Keski-iässä moni mies havahtuu selviin muutoksiin kehossaan. Ruokavalio alkaa näkyä suoraan kropassa lihomisena, lihasmassa vähenee, eikä petipuuhatkaan enää maistu. Tyypillinen syy tähän on yleensä miehen testosteronivaje, jonka oireita monikaan mies ei tunnista.

Keski-iässä moni mies havahtuu selviin muutoksiin kehossaan. Ruokavalio alkaa näkyä suoraan kropassa lihomisena, lihasmassa vähenee, eikä petipuuhatkaan enää maistu. Tyypillinen syy tähän on yleensä miehen testosteronivaje, jonka oireita monikaan mies ei tunnista. Testosteronitason lasku kuuluu normaaliin miehen elinkaareen, jolloin ikääntyvä keho tuottaa yksinkertaisesti aiempaa vähemmän testosteronia. Testosteroni on tärkeä mieshormoni ja se vaikuttaa laajalti miehekkäinä pidettyihin ominaisuuksiin kuten lihasvoimaan, yleiseen energiatasoon sekä miehen halukkuuteen.

Miesten vaihdevuodet

Naiset ovat tienneet jo pitkään, että vaihdevuodet alkavat vääjäämättä häämöttää jossakin tulevaisuudessa 40 ikävuoden rajapyykin jälkeen. He tietävät estrogeenin määrän muutoksen aiheuttavan aineenvaihdunnan hidastumista, kuumia aaltoja, halukkuuden vähenemistä ja mielialan vaihteluja. Miehillä ei aiemmin ollut mitään samankaltaista ikääntymisen mukanaan tuomia muutoksia selittävää diagnoosia. Tähän on kuitenkin tullut hiljattain muutos, sillä AMS (aging male syndrome) eli miehen vaihdevuodet on noussut yleiseen tietoisuuteen. Testosteronitason laskun seuraukset ovat selkeät.

Lisää vapaan aktiivisen testosteronin määrää elimistössä

– Elimistössä on itse asiassa runsaasti testosteronia veressä. Tätä testosteronia elimistö ei kuitenkaan pysty hyödyntämään, sillä se on sitoutunut proteiineihin. Juuri elimistössä oleva aktiivinen testosteroni antaa miehille heille ominaista elinvoimaa. Kun tätä proteiineihin sidottua testosteronia vapautuu aiempaa enemmän elimistön käyttöön, miehille voi koittaa uusi kukoistuskausi, kertoo Cecilie Leivestad, joka on T-Maxin ®markkinointipäällikkö.

-Tämän ravintolisän ainesosien tehosta on vahvaa näyttöä useissa tutkimuksissa, joiden mukaan ne säännöllisesti nautittuna lisäävät vapaan testosteronin määrää elimistössä.

Fyysiset ja psyykkiset vaikutukset

Testosteroni vaikuttaa lukuisiin miehen kehon toimintoihin sekä yleiseen elämänlaatuun. Cecilie Leivestadin mukaan miehen testosteronitason alenemisella on erinäisiä haitallisia vaikutuksia, niin psyykkisiä kuin fyysisiäkin – oireisiin kuuluu mm.lihominen, energiatason aleneminen sekä halukkuuden väheneminen. Testosteronitason lasku voi sekoittaa myös unirytmiä ja älyllisiä toimintoja. Jotkut miehet alkavat kärsiä tunnepohjaisista mielialan vaihteluista, toiset taas ärtyvät tai masentuvat herkemmin.

T-Max-valmisteen säännöllinen käyttö voi kuitenkin auttaa kohottamaan energiatasoa, lisätä halukkuutta sekä vaikuttaa positiivisesti aineenvaihduntaan ja lihasmassan kasvuun.

Tyydyttävä sukupuolielämä on tärkeää ja pitää miehen terveenä

Testosteronin määrällä on myös suora vaikutus miehen sukupuolielämään. Testosteronitason alenemisen myötä moni mies kokeekin, ettei halukkuus tai kyvykkyys sukupuolisessa kanssakäymisessä ole entisellään. Tämä on täysin normaali ikääntymiseen liittyvä ilmiö, johon voi kuitenkin itse vaikuttaa. T-Maxin valikoidut ja tehokkaat ainesosat voivat lisätä miehen halukkuutta, hyvinvointia ja nautintoa.

Tutkimukset osoittavat lihasmassan määrän kasvaneen, halukkuuden lisääntyneen ja suorituskyvyn parantuneen

Yksi kaksoissokkoutetuista ja lumekontrolloiduista tutkimuksista kesti 6 viikkoa. Siihen osallistui 60 koehenkilöä, joka olivat 25–52-vuotiaita. Vaikuttavia ainesosia nauttineet miehet raportoivat huomattavia muutoksia voiman määrässä, jaksamisessa ja hyvinvoinnissa. Toisissa tutkimuksissa on osoitettu merkittävää kasvua halukkuudessa ja lihasmassan määrässä.  Kaikki tutkimukset on julkaistu tunnustetuissa lääketieteellisissä julkaisuissa.

- Ei ole epäilystäkään siitä, että olonsa hyväksi tuntevat miehet ovat ympäristön mielestä muita puoleensavetävämpiä. Sekin on selvää, että hyvä itsetunto ja hyvät fyysiset ja psyykkiset suoritukset kulkevat käsi kädessä.

- T-Max® käytöllä on monia dokumentoituja positiivisia vaikutuksia eikä negatiivisia sivuvaikutuksia ole rekisteröity. Tämän ansiosta tuotteen käyttö voi olla monille yksinkertainen ja vaaraton tapa kokea uusi nuoruus vielä keski-iässä, toteaa Cecilie lopuksi.

 

**T-max sisältää

  • Sinkki - edistää veren testosteronitasojen pysymistä normaalina
  • Magnesium - edistää lihasten normaalia toimintaa
  • Sinkki - edistää normaalia hedelmällisyyttä ja lisääntymistä
  • Magnesium - edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa
  • B6-vitamiini - auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta
  • Fenugreek (rohtosarviapilauute) - auttaa ylläpitämään normaalia sokeriaineenvaihduntaa