T-Max Jari Karjalainen_article_1140x700.jpg

Muusikko Jari Karjalainen, 56, kokeili T-Maxia:

- Olen aina ollut skeptinen sen suhteen, että virtaa ja vireyttä tulisi purkista.

Jari Karjalainen, 56, on urallaan tehnyt monenlaista sekä musiikin että median parissa. Kymmenet tuhannet kilometrit keikkabussissa, yli 1 400 keikkaa sekä lukemattomat vuorokaudet studiossa eivät ole parhaita hyvän yleiskunnon ja vireystilan edesauttajia. Karjalainen toimii aktiivisesti myös ääninäyttelijänä, mainosspiikkerinä ja äänikirjojen lukijana, jotka kaikki vaativat hyvää peruskuntoa ja riittävää hapenottokykyä.

Mikä sai sinut Jari aloittamaan T-Maxin® käytön?

– Viidenkympin korvilla mietin, että pitäisikö kokeilla jotakin terveystuotetta. Olen aina ollut skeptinen sen suhteen, että virtaa ja vireyttä tulisi purkista, mutta kokeiltuani T-Maxia tulin parissa kuukaudessa toisiin ajatuksiin.

– En ole koskaan ollut aktiivinen liikkuja, lähinnä yleiskunto on pysynyt kohtalaisena hyötyliikunnan avulla, mutta tässä iässä se ei vaan enää kerta kaikkiaan riitä.

– Kun olin käyttänyt T-Maxia pari kuukautta, päätin, että nyt saa riittää, otin itseäni niskasta kiinni ja jatkoin parikymppisenä aloittamaani uintiharrastusta ihan tosissani.

Kun testosteronin määrä elimistössä vähenee, mies voi tuntea olonsa lopen uupuneeksi, menettää lihasmassaansa sekä lihoa, myös sukupuolielämä voi kärsiä.Vaikutukset tuntuvat myös henkisellä puolella; olo on tyytymätön ja kaikkea muuta kuin miehekäs ja puoleensavetävä. 

Mitä positiivisia vaikutuksia huomasit kahden kuukauden T-Maxin® käytön jälkeen?

– Pystyin nukkumaan paremmin ja aiemmin harrastamani ”power-napit”, eli parinkymmenen minuutin torkut kesken työpäivän olivat tipotiessään.

– Mielestäni elämästä pitää nauttia, joten en ole tehnyt mitään kokonaisvaltaista elämäntaparemonttia vaan jatkanut esimerkiksi syömistä aivan samaan tapaan kuin ennenkin, yrittämällä syödä monipuolista ja terveellistä ruokaa sen kummemmin kaloreita laskematta.

– Siksi halusinkin löytää yhden tuotteen useiden eri tuotteiden sijaan, jossa olisi juuri ne ainesosat, joita normaalin ruokavalion lisäksi tarvitsisin ja se on minulle ehdottomasti T-Max. En tietenkään sano, että tämä on ihmetuote, joka toimii kaikille, mutta minulle itselleni sillä on ollut kyllä pelkästään positiivisia vaikutuksia. Näin minulle on myös kerrottu sekä tuolta makuukammarin puolelta, että ystävieni ja työkavereideni toimesta.

T-Max® on erityisesti miehille kehitetty valmiste.

Lisää energiaa ja puhtia päivään – kokeile T-Maxia® nyt tarjoushintaan!

T-Max® sisältää huolella valikoituja ainesosia, kaikki miehelle tärkeitä vitamiineja kuten sinkkiä, magnesiumia, B6-vitamiinia ja rohtosarviapilauutetta ja sen ainutlaatuinen yhdistelmä ylläpitää kehon normaalia testosteronitasoa, antaa lisää energiaa sekä edistää lihasten normaalia toimintaa**.

Jo tuhannet muutkin miehet ovat löytäneet avun T-Max®-ravintolisästä. Jopa 80 % T-Maxin® käyttäjistä ovat valmiita suosittelemaan sitä myös muille!

Jari Karjalainen teki 90- luvulla hurjan määrän keikkoja Hausmylly-yhtyeen solistina ja jatkaa nykyisin soolouralla.

Tilaa T-Max® nyt tarjoushintaan!

T-Max® ravintolisän huolella valikoidut ainesosat ovat miehelle tärkeitä.
T-Max sisältää sinkkiä, magnesiumia, B6-vitamiinia sekä rohtosarviapilauutetta**.

  • Antaa lisää energiaa
  • Ylläpitää normaalia testosteronitasoa
  • Edistää lihasten normaalia toimintaa

KESÄKAMPANJA - Nyt ensimmäinen pakkaus vain 9,90 €!

**T-max sisältää

  • Sinkki - edistää veren testosteronitasojen pysymistä normaalina
  • Magnesium - edistää lihasten normaalia toimintaa
  • Sinkki - edistää normaalia hedelmällisyyttä ja lisääntymistä
  • Magnesium - edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa
  • B6-vitamiini - auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta
  • Fenugreek (rohtosarviapilauute) - auttaa ylläpitämään normaalia sokeriaineenvaihduntaa