10YEAR-LOTTERY_0423_1140x700_FI.jpg

Juhlavuosi

Vuodesta 2013 lähtien T-Max on auttanut tuhansia eurooppalaisia miehiä, jotka ovat kamppailleet alenevan testosteronitason ja siihen liittyvien vaivojen kanssa. Olemme ylpeitä, että T-Max on antanut monille teistä lisäboostia arkeen tai uutta potkua treenaamiseen.

T-Maxin täyttäessä 10 vuotta, haluamme juhlia tätä yhdessä hyvien asiakkaidemme kanssa erilaisilla tapahtumilla ja tarjouksilla ympäri vuoden, mukaan lukien juhlavuosiarvonnan.

Arvonta kaksi kertaa vuoden 2023 aikana

Arvomme useita todella hyviä ja hyödyllisiä palkintoja kaksi kertaa tämän vuoden aikana. Arvonta suoritetaan 15. kesäkuuta ja 7. joulukuuta. Osallistuaksesi sinun ei tarvitse tehdä mitään erityistä, sinulla tulee olla vain aktiivinen T-Max-tilaus kyseisenä ajankohtana.

Odotamme innolla juhlimista kanssasi ja toivotamme onnea arvontaan!

T-Maxin arvonnan ehdot löytyvät TÄÄLTÄ!


Alla on lista palkinnoista, jotka arvotaan T-Max-asiakkaillemme tämän vuoden aikana.

Ryhdy tämän kesän grillimestariksi tällä upealla grillillä!

eb238e08-f596-49a0-b4f1-e5c4b5bdacc1.jpg


Laadukas grilli on monen grilliharrastajan unelma, kuka kaipaa parasta grillauskokemusta. The Bastard -merkin Komodo-grilli on erinomainen valinta niille, jotka etsivät kodin parhaita laitteita ja kykyä kokata jopa 10 hengelle samanaikaisesti. The Bastard Large Urbanilla voit slow kokata, leipoa, savustaa ja grillata. Mahdollisuudet ovat rajattomat!

Vaikuttavalla suunnittelulla ja laadukkaalla työllä tämä grilli on todellinen mestariteos. Se on myös uskomattoman tyylikäs, mikä tekee siitä joukosta erottuvan. Grilli tunnetaan "grillien pahana poikana" ja hyvästä syystä.

Tässä on joitain tämän grillin hienoja ominaisuuksia:

Tuotemerkki: The Bastard Urban Large
Ominaisuudet: Tilava keraaminen kamado-grilli, jolla voi kokata, leipoa, savustaa ja grillata.
Bastardilla on ainutlaatuiset eristävät ominaisuudet hitaaseen ruoanlaittoon, savustukseen ja pizzan leivontaan.
Lisävarusteet: Jalusta, lämpömittari, valurautainen vaimennin, hiilikori ruostumatonta terästä.
Katso filmi: TÄÄLTÄ!
Arvo - 1999 euroa/kpl

 

Tee omat pizzasi superhelppoa - ympäri vuoden!

MX_PIZZA_0423_1140x700.jpg

Viime vuosina pizzauunit ovat tulleet erittäin suosituiksi. Ei ole vaikea ymmärtää miksi, kotitekoista pizzaa on vaikea voittaa, ja nämä uunit ovat helppokäyttöisiä, joten voit aloittaa leipomisen nopeasti. Mustangin pizzauuni on ihanteellinen perheille, jotka haluavat helpon ratkaisun perjantaipizzaan, tai niille, jotka haluavat ottaa uunin mukaan puisto- tai rantaretkelle. Liitä vain kaasuputki, niin voit valmistaa pizzaa helposti eri aineksista ja päästä luovuutesi valloilleen.

Tekniset tiedot:

Merkki: Mustang
5,6 kW, voidaan lämmittää jopa 500 C*
Kaasukäyttöinen (putki ei sisälly)
Katso video: TÄÄLTÄ!
Arvo - 299 euroa/kpl

 

Tyylikäs nahkainen kylmälaukku!

545c4fe3-8dbc-4d5f-8d80-5a9aeb5c5ebc.jpg

 

Kuka todella haluaa kantaa mukanaan tylsää ja epäkäytännöllistä kylmälaukkua piknikille tai juhliin? Carlosin tyylikkään nahkaisen kylmälaukun ansiosta sinun ei enää tarvitse huolehtia itsesi nolaamisesta. Tämä laukku on todellinen katseenvangitsija, se on suunniteltu tyylikkääksi ja trendikkääksi laukuksi, jota voit kuljettaa mukanasi riippumatta siitä, onko se mukanasi juhlissa vai arjessa. Tässä kylmälaukussa on tilava 30 litran kylmälokero ja sivuilla joustavat vetoketjulliset lokerot erilaisten tarvikkeiden säilyttämistä varten. Lisäksi sitä on mukava kantaa selässä tai kantokahvoista, mikä tekee siitä sekä tyylikkään että käytännöllisen.

Tekniset tiedot:

Merkki: Carlos
Tilavuus: 30 litraa
Arvo – 299 euroa/kpl

 

Ensimmäisen arvonnan voittajat

Grilli, Pierre Filipsson, Ruotsi

Pizzauuni, Kauko Heikkinen, Suomi

Pizzauuni, Dušan Gašparík, Slovakia               

Kylmälaukku, Kai Karhapää, Suomi

Kylmälaukku, Martti Talikainen, Suomi

Toisen arvonnan  voittajat

Grilli, Hans Åke Kjellberg, Ruotsi

Pizzauuni, Nicklas Strömberg, Suomi

Pizzauuni, Paavo Hietalahti, Suomi

Kylmälaukku, Ingemar Mann, Ruotsi

Kylmälaukku, Karel Duchek, Tšekki

T-Max – on auttanut miehiä jo 10 vuoden ajan

Kymmenen vuotta sitten miesten tietoisuus andropaussista (miehen vaihdevuodet, jossa testosteronitaso alenee) oli suhteellisen vähäistä. Se oli aihe, josta ei keskusteltu avoimesti, ja sen esille ottaminen saattoi olla monille miehille kiusallista.T-Max toi ensimmäisten joukossa miehille suunnatun ravintolisän testosteronitason alenemisesta johtuvien oireiden vähentämiseen, mutta tuotteen lanseeraaminen oli haastavaa. Mutta avaamalla keskustelun andropaussista ja sen hoitamisesta, T-Max on pystynyt auttamaan jo monia yli 30-vuotiaita miehiä testosteronitason alenemisesta johtuvien kielteisten vaikutusten vähentämiseksi.

Vaikka tämä kaikki on ollut haasteellista, T-Maxista on tullut menestystarina. Viimeisen kymmenen vuoden aikana useat sadat tuhannet miehet Euroopassa ovat käyttäneet T-Maxia elääkseen aktiivisempaa ja laadukkaampaa elämää saavuttuaan keski-ikään ja myös sen jälkeenkin.Me T-Maxilla olemme ylpeitä siitä, mitä olemme saavuttaneet näiden kymmenen vuoden aikana, ja haluamme juhlistaa tätä virstanpylvästä asiakkaidemme kanssa tapahtumien, erikoistarjousten ja juhlavuosiarvonnan avulla vuonna 2023.Samalla jatkamme missiotamme edistää miesten terveyttä ja herättää keskustelua miesten vaihdevuosiin liittyen ja toivomme näin auttavamme monia miehiä vielä vuosia eteenpäin T-Max ravintolisämme avulla.