Tätä ravintolisää miehesi kannattaisi käyttää!

Mihin katosi se elämänhaluinen mies, johon kerran rakastuit?

Onko intohimo kadonnut parisuhteestasi? Tuntuuko, että miehesi on väsähtänyt ja haluton? Syynä tähän saattaa olla testosteronitason lasku, joka alkaa miehillä jo kolmekymppisenä ja voi heikentää miehen halukkuutta sekä vaikuttaa hänen yleiseen energiatasoon ratkaisevasti.

Testosteronitaso alkaa laskea 30 vuoden iässä

Mies, johon kerran rakastuit, ei ole enää entisensä.  Vahva, maskuliininen mies, jolla on hyvä itsetunto, on kadonnut ja tämän paikan on ottanut väsynyt pömppövatsainen mies, joka ei todellakaan tunne oloaan hyväksi. Monet voivat kokea suhteellisen suuria fyysisiä ja psyykkisiä muutoksia testosteronitason laskiessa. Useimmat pitävät ikääntymistä syypäänä jaksamisen ja halukkuuden vähenemiseen. Tosiasia onkin, että testosteronin määrä laskee prosentilla jo kolmikymppisillä ja 50 vuoden ikään ehtineillä voi olla elimistössään jopa 20 % alkuperäistä vähemmän testosteronia.

Voitko saada miehesi takaisin?

Norvital on tuonut markkinoille juuri miesten tarpeisiin suunnitellun ravintolisän, joka vähentää alentuneen testosteronitason mukanaan tuomia negatiivisia vaikutuksia. Tämä ei ole jäänyt asiakkailta huomaamatta!

–Nykyään myös miehet haluavat panostaa omaan hyvään oloon, kertoo Norvitalin markkinointijohtaja Nina Angell. Maxulin sisältää esimerkiksi rohtosarviapilaa ja B6-vitamiinia, jotka voivat antaa miehelle lisää energiaa, kasvattaa lihasmassaa ja ylläpitää aineenvaihduntaa (glukoosiaineenvaihdunta).

T-maxin® säännöllinen nauttiminen voi lisätä halukkuutta ja nautintoa

Eräs 60-vuotiailla terveillä miehillä tehty tutkimus osoitti juuri tämän vaikutuksen! Koehenkilöt, jotka nauttivat 600 mg Testofenia® päivittäin 6 viikon ajan, kokivat halukkuuden ja nautinnon määrän lisääntyneen merkittävästi verrattuna niihin koehenkilöihin, jotka saivat lumevalmistetta. T-Maxin® päivittäisannos sisältää saman verran Testofenia® kuin tutkimusvalmisteessa käytettiin.

– Halukkuuden väheneminen ikääntymisen seurauksena on tavallisempaa kuin usein ajatellaan. Tämä voi aiheuttaa ongelmia parisuhteessa, sillä perinteisen käsityksen mukaan miehet ovat aina valmiita sukupuoliseen kanssakäyntiin. Lisäksi asia on monille tabu ja arka puheenaihe.

Kannattaisiko miehesi kokeilla myös T-Maxia? Tilaa täältä nyt tarjoushintaan -50%!

– On aina hienoa kuulla tuotteen käyttäjiltä, että he ovat kokeneet sukupuolisen kanssakäynnin parantuneen partnerin kanssa sen jälkeen, kun he ovat aloittaneet T-maxin® päivittäisen käytön.

 

T-Max® sisältää:

Rohtosarviapilaa:

  • parantaa lihasmassan kehitystä
  • ylläpitää kehon sokeriaineenvaihduntaa (kalorien kulutusta)

Sinkki:

  • edistää veren testosteronitasojen pysymistä normaalina
  • edistää normaalia hedelmällisyyttä

B6-vitamiini:

  • auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta

Magnesium:

  • edistää lihasten normaalia toimintaa
  • edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa
×