Tarvitsetko uutta buustia elämään?

Tämän ravintolisän avulla palautat energian ja nautinnon elämääsi.

Vanheneminen on vääjäämätöntä. Yhä useammat meistä ovat kuitenkin huomanneet, että voimme itse vaikuttaa paljonkin jarruttaaksemme vanhenemiseen liittyvää fyysistä ja psyykkistä rapistumista.

Miesten ja naisten noin keski-iässä kokemat hormonitasojen muutokset sanelevat suurelta osin sen, miten vanhenemme. Naiset ovat useimmiten henkisesti valmistautuneet vaihdevuosien tuloon. Miehet puolestaan eivät useinkaan ole yhtä selvillä siitä, kuinka lihasvoima heikkenee, mieliala laskee, halukkuus vähenee ja itsetunto laskee samassa tahdissa testosteronitason alenemisen kanssa.

Testosteronitaso laskee kaikilla miehillä ikääntymisen myötä.

Alhaisesta testosteronitasosta kärsivät miehet menettävät muita nopeammin lihasmassaa ja lihovat helpommin. He eivät jaksa olla yhtä aktiivisia kuin ennen ja liikkuvat vähemmän. Kun levon tarve kasvaa ja liikunnan määrä vähenee, fyysiset muutokset kehossa voimistuvat ja negatiivinen noidankehä on valmis. Lyhyesti sanottuna voi todeta, että alhaisesta testosteronitasosta kärsivillä miehillä lihakset ovat vaihtuneet vatsan alueen rasvakerroksiin.

Alhaisesta testosteronitasosta kärsivät miehet voivat olla pahantuulisia ja oikukkaita. He ärsyyntyvät nopeasti ja suhtautuvat ympäristöönsä helposti negatiivisesti. Heitä ei kiinnosta osallistuminen vapaa-ajan menoihin ja uusiin asioihin paneutuminen tuntuu todella raskaalta. Lisäksi heillä voi olla univaikeuksia; nukahtaminen ei ehkä ole lainkaan helppoa eikä unen laatu ole riittävän hyvää. Tästä johtuen uni ei virkistä ja olo on aina väsynyt.

T-Max® tuo lisäpotkua arkeesi! Tilaa täältä nyt puoleen hintaan!

Alhaisesta testosteronitasosta kärsivät miehet eivät ole enää erityisen kiinnostuneita petipuuhistakaan. Se tuntuu helposti työläältä eikä se tuota enää samaa iloa ja nautintoa kuin ennen. Monet ajattelevat elämän ehtoopuolen nyt alkaneen, ja uskovat, että enää ei ole tehtävissä muuta kuin antaa vanhentumisen edetä omaa tahtiaan.

Nuorekas ja energinen olo on kuitenkin mahdollista saada takaisin. Esimerkiksi liikunnan ja etenkin voimaharjoittelun on osoitettu voivan vaikuttaa testosteronitasoon positiivisesti. Stressin määrän vähentäminen ja pidemmät yöunet voivat myös edistää hyvän hormonitasapainon ylläpitämistä.  Aina ei kuitenkaan ole helppoa murtautua negatiivisesta noidankehästä ja silloin lisäboosti voi olla korvaamaton apu.

T-Max® sisältää Testofenia®

Testofen® on ainutlaatuinen rohtosarviapilasta saatava uute (patentoitu ainesosa), jonka tutkimuksissa on osoitettu voivan lisätä vapaan testosteronin määrää elimistössä. Elimistöön ei toisin sanoen tuoda keinotekoisia hormoneja vaan elimistössä sidottuna olevaa testosteronia vapautetaan aiempaa enemmän elimistöön ja tällä tavoin voidaan saada aikaan suuria muutoksia useilla osa-alueilla.  Juuri vapaa testosteroni on aktiivista ja sillä on huomattavan suuri vaikutus kehon fyysisiin ja psyykkisiin prosesseihin. Tutkimukset ovat osoittaneet, että Testofenia® nauttineet koehenkilöt kokivat parannusta:

  • suorituskyvyssä ja energian määrässä
  • lihasmassan määrässä ja lihasvoimassa
  • halukkuudessa ja nautinnossa

Testofenin® käytöllä ei ole osoitettu olevan sivuvaikutuksia.

T-Max®-ravintolisän päivittäisannos sisältää saman verran Testofenia® kuin tutkimusvalmisteessa käytettiin.

T-Max® sisältää:

Rohtosarviapilaa:

  • parantaa lihasmassan kehitystä
  • ylläpitää kehon sokeriaineenvaihduntaa (kalorien kulutusta)

Sinkki:

  • edistää veren testosteronitasojen pysymistä normaalina
  • edistää normaalia hedelmällisyyttä

B6-vitamiini:

  • auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta

Magnesium:

  • edistää lihasten normaalia toimintaa
  • edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa
×