T-Max on antanut mulle uutta potkua treenaamiseen!

Robert Kronberg on Ruotsin parhaita aitajuoksijoita 110 metrin matkalla. Oman yleisurheilu-uransa hän on päättänyt jo useita vuosia sitten, mutta kovaa harjoittelua 42-vuotias jatkaa edelleen. Kronberg on löytänyt treeninsä tueksi T-Maxin.

 

Entisenä huippu-urheilijana treeni on erittäin tärkeä osa Robert Kronbergin elämää. Aikaisemmin Kronberg on saavuttanut Ruotsin mestaruuden 24 kertaa, ja hänellä on myös Ruotsin ennätys sekä 110 metrin että 60 metrin aidoissa. Uran kohokohtia ovat olleet olympiafinaali Sydneyssä vuonna 2000 ja EM-pronssi Madridissa vuonna 2005.

Viimeisin yleisurheilun kulta tuli kahdeksan vuotta sitten, mutta 42-vuotias Robert ei ole hidastanut tahtia. Aitajuoksu-uransa jälkeen Robert Kronberg on kilpaillut muissa urheilulajeissa, kuten mm. painonnostossa. Nykyisin hän työskentelee terveyden ja hyvinvoinnin parissa personal trainerina omassa yrityksessään nimeltään KronBee. Personal trainerina Robert kohtaa asiakkainaan myös ihan tavallisia kuntoilijoita.

– Kun ikää tulee lisää on vaikeampaa saada energiaa ja puhtia treeniin. Etenkin, jos treenin lisäksi on sekä vaativa työ että hektinen perhe-elämä.  Myös palautumisen merkitys korostuu. Sen vuoksi on hyvä ottaa treenin tueksi sopiva lisäravinne. Robert saa treeniinsä lisäpuhtia T-Maxista!

Tilaa T-Max täältä nyt -50%

 

Testosteronitaso laskee kaikilla miehillä jo 30 vuoden iästä lähtien. Testosteronitason laskun vuoksi mies voi tuntea itsensä aiempaa uupuneemmaksi ja voimattomammaksi. Muita seuraamuksia voivat olla lihasmassan väheneminen ja suorituskyvyn heikkeneminen. T-Max® on erityisesti miehille kehitetty valmiste, jonka ainesosat ovat tutkitusti tehokkaita ja sen avulla voidaan vähentää testosteronitason laskusta johtuvia vaivoja. T-Max® sisältää muun muassa Testofenia® ja sen avulla voit parantaa treenisi tehoa, edistää lihasmassan kehitystä ja ylläpitää aineenvaihduntaa (glukoosiaineenvaihdunta). Juuri nämä ominaisuudet ovat tärkeitä, kun halutaan treenata aiempaa kovempaa ja nopeuttaa treeneistä palautumista.

– Nyt kun olen jo keski-ikäinen ja harjoittelen ja kilpailen edelleen melko korkealla tasolla, tunnen, että juuri T-Max on antanut minulle sitä extra potkua, jota tarvitsen pystyäkseni ylläpitämään energisyyttäni ja harjoitteluni tasoa myös vaativien harjoittelukausien aikana, sanoo Kronberg.

Robert saavutti EM-kullan kotikaupungissaan kaksi vuotta sitten painonnoston EM-kilpailussa. Kesäkuun puolivälissä hän osallistui EM-kisoihin Suomessa, Rovaniemellä, jossa hän voitti pronssia.

Kokeile Sinäkin T-Maxia ja nosta treenisi uudelle tasolle!

Tilaa nyt ensimmäinen pakkaus täältä -50% alennuksella!

×