Puhti poissa ja uupunut olo?

Tiesitkö, että miehen testosteronitaso laskee iän myötä? Tästä syystä moni mies tunteekin olonsa täysin uupuneeksi. Näin palautat energian ja nautinnon takaisin elämääsi!

Testosteroni on tärkeä mieshormoni ja sillä on suuri vaikutus miehekkäinä pidettyihin ominaisuuksiin kuten lihasvoimaan, yleiseen energiatasoon sekä halukkuuteen. Miesten testosteronitaso alkaa kuitenkin laskea jo 30-vuotiaasta lähtien ja viisikymppisenä testosteronia saattaa olla kehossa jopa 20-25 % aiempaa vähemmän.

T-Max® on erityisesti miehille kehitetty valmiste, joka voi auttaa vähentämään juuri näitä alentuneen testosteronitason aiheuttamia negatiivisia vaikutuksia. Peräti neljä miestä viidestä suosittelee T-Max®-ravintolisää. ”Olen suositellut valmistetta sellaisille ystävilleni ja tuttavilleni, jotka haluavat tuntea itsensä yhtä elinvoimaisiksi kuin aiemmin”, kertoo eräs T-Maxin® käyttäjä.

T-Maxia® kokeilleille miehille hiljattain tehdyn asiakastyytyväisyyskyselyn mukaan useimmat T-Max® ravintolisän käyttäjät käyttävät tuotetta kohentaakseen yleistä hyvinvointiaan. Tutkimustulokset osoittivat, että monet valmistetta kokeilleista miehistä huomasivat selkeän eron hyvinvoinnissaan jo tuotteen kolmen kuukauden säännöllisen käytön jälkeen.

Tilaa T-Max täältä nyt -50%

Saan tuntea itseni jälleen miehekkääksi!

Kyselyn perusteella T-Maxia® käyttäneet miehet havaitsivat lihasmassansa kasvaneen ja yleisen energiatasonsa nousseen. Lisäksi he jaksavat nyt treenata paremmin. Moni on huomannut myös aineenvaihduntansa parantuneen ja halukkuutensa kasvaneen. T-Maxia® kokeilleiden miesten kokemukset ovat olleet niin positiivisia, että vähintään neljä miestä viidestä suosittelee valmistetta muillekin.

Olen suositellut T-Maxia® monille ystävilleni, ja myös he ovat kokeneet elämänlaatunsa parantuneen tuotteen käytön aloittamisen jälkeen, sanoo eräs haastatelluista miehistä.

Kyselyyn vastanneista 27 % havaitsi tuotteen positiiviset vaikutukset jo heti ensimmäisen käyttökuukauden aikana, 39 % tunsi selkeän eron hyvinvoinnissaan kolmen kuukauden kuluessa.

Kokeile Sinäkin T-Maxia® – tilaa täältä nyt puoleen hintaan!

– Hyvä tuote edistämään sitä, että saan tuntea itseni jälleen miehekkääksi. Olen suositellut T-Maxia® ystävilleni ja tuttavilleni, jotka haluavat tuntea itsensä yhtä elinvoimaisiksi kuin nuorempana, toteaa toinen tyytyväinen asiakas.

Miehen terveyden ja yleisen hyvinvoinnin edistämiseen kehitetyn T-Maxin® kaikilla ainesosilla on todistetusti vaikutuksia. Valmisteen tärkein ainesosa on sarviapila, eräänlainen adaptogeeni. Tämän lisäksi Testomax sisältää sinkkiä, magnesiumia ja B6-vitamiinia. Testomax-ravintolisä voi auttaa vähentämään useita testosteronitason laskusta johtuvia negatiivisia vaikutuksia.

On hyvin tyypillistä, että 60 vuoden rajapyykin ylittyminen tuntuu kropassa. ”Siksi käytänkin säännöllisesti T-Max®-ravintolisää tunteakseni oloni energiseksi ja ylläpitääkseni kehoni lihasmassaa. En halua vielä tässä vaiheessa vanhan miehen hauraita käsivarsia tai vatsakumpua”, toteaa jo useita vuosia T-Maxia® käyttänyt 63-vuotias norjalainen Tor Christensen

T-Max® sisältää:

Rohtosarviapilaa:

  • parantaa lihasmassan kehitystä
  • ylläpitää kehon sokeriaineenvaihduntaa (kalorien kulutusta)

Sinkki:

  • edistää veren testosteronitasojen pysymistä normaalina
  • edistää normaalia hedelmällisyyttä

B6-vitamiini:

  • auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta

Magnesium:

  • edistää lihasten normaalia toimintaa
  • edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa
×