Onko sinulla andropaussi?

Miehen testosteronitaso alkaa laskea jo kolmekymppisenä 1% vuosivauhdilla. Matala testosteronitaso eli ”Low T” on yleinen puheenaihe terveydenhuollon ammattilaisten keskuudessa. Jotkut heistä ovat vahvasti sitä mieltä, että miehet voisivat hyötyä testosteronilisästä, kun taas toiset ovat sitä mieltä, että luonnon omaa kiertokulkua tulisi kunnioittaa.

Miesten tärkein hormoni

Tämän tärkeän mieshormonin väheneminen alkaa jo kolmekymppisenä – jopa 1 % vuosivauhtia. Testosteronitason lasku voi olla yksi syy siihen, miksi mies tuntee itsensä aiempaa väsyneemmäksi ja voimattomammaksi. Elimistön testosteronin määrä vaikuttaa muun muassa miehen energiatasoon, aineenvaihduntaan ja lihasmassaan ja monet kuvaavatkin testosteronin määrän laskemisen aiheuttamaa prosessia miehisen voiman hiipumisena. Petipuuhat ei enää maistu samalla tavalla kuin ennen, olo on aikaansaamaton ja mies tuntee vanhenevansa nopeasti ja muuttuvansa vähemmän puoleensavetäväksi.

Vähennä laskevan testosteronitason kielteisiä vaikutuksia

Ongelman ydin testosteronin laskussa on juuri se, miten se vaikuttaa elimistöön.  On olemassa erityisesti sellaisten miesten tarpeisiin kehitettyjä valmisteita, jotka eivät itse asiassa tarvitse lisää testosteronia vaan enemmänkin helpotusta joihinkin niistä vaivoista, joita laskeva testosteronitaso aiheuttaa.

Kokeile T-Maxia! Tilaa täältä nyt -50%

Parisuhteen hyvinvointi ja nautinto pitää terveenä

Testosteronin määrällä on suora vaikutus myös parisuhteen hyvinvointiin ja miehen nautinnon kokemuksiin. Testosteronitason alenemisen myötä moni mies kokeekin, ettei sukupuolinen kanssakäyminen tunnu enää yhtä merkittävältä asialta, eikä kyvykkyyskään ole entisellään. Tämä on täysin normaali ikääntymiseen liittyvä ilmiö, johon voi kuitenkin itse vaikuttaa. T-Maxin valikoidut ja tehokkaat ainesosat voivat lisätä miehen halukkuutta ja hyvinvointia kumppanin kanssa.

T-max® palauttaa miehisen alkuvoiman

T-Max®-ravintolisä sisältää Testofenia®, joka on ainutlaatuinen rohtosarviapilasta saatava uute (patentoitu ainesosa). Testofenin on tutkimuksissa osoitettu voivan lisätä vapaan testosteronin määrää elimistössä vapauttamalla elimistön omaa sidottuna olevaa testosteronia. Sen vuoksi Testofen® voi parantaa treenin tehoa, kasvattaa lihasmassaa (mikä puolestaan vähentää kehon rasvan määrää) ja antaa lisää energiaa, halukkuutta ja suorituskykyä. Lue lisää tutkimuksista täältä.

Kokeile T-maxia® nyt ja saat ensimmäisen lähetyksen -50 % alennuksella.

T-Max® sisältää:

Rohtosarviapilaa:

  • parantaa lihasmassan kehitystä
  • ylläpitää kehon sokeriaineenvaihduntaa (kalorien kulutusta)

Sinkki:

  • edistää veren testosteronitasojen pysymistä normaalina
  • edistää normaalia hedelmällisyyttä

B6-vitamiini:

  • auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta

Magnesium:

  • edistää lihasten normaalia toimintaa
  • edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa
×