Onko miehisyytesi kadonnut?

Keski-iässä moni mies havahtuu selviin muutoksiin kehossaan. Keski-iässä moni mies havahtuu selviin muutoksiin kehossaan. Ruokavalio alkaa näkyä suoraan kropassa lihomisena, lihasmassa vähenee, eikä seksikään enää maistu. Tyypillinen syy tähän on yleensä miehen testosteronivaje, jonka oireita monikaan mies ei tunnista.

Keski-iässä moni mies havahtuu selviin muutoksiin kehossaan. Ruokavalio alkaa näkyä suoraan kropassa lihomisena, lihasmassa vähenee, eikä seksikään enää maistu. Tyypillinen syy tähän on yleensä miehen testosteronivaje, jonka oireita monikaan mies ei tunnista. Testosteronitason lasku kuuluu normaaliin miehen elinkaareen, jolloin ikääntyvä keho tuottaa yksinkertaisesti aiempaa vähemmän testosteronia. Testosteroni on tärkeä mieshormoni ja se vaikuttaa laajalti miehekkäinä pidettyihin ominaisuuksiin kuten lihasvoimaan, yleiseen energiatasoon sekä miehen seksuaaliseen halukkuuteen.

Palauta miehinen voima!

Kokeile T-Maxia® nyt puoleen hintaan!

Miesten vaihdevuodet

Naiset ovat tienneet jo pitkään, että vaihdevuodet alkavat vääjäämättä häämöttää jossakin tulevaisuudessa 40 ikävuoden rajapyykin jälkeen. He tietävät estrogeenin määrän muutoksen aiheuttavan aineenvaihdunnan hidastumista, kuumia aaltoja, seksihalujen vähenemistä ja mielialan vaihteluja. Miehillä ei aiemmin ollut mitään samankaltaista ikääntymisen mukanaan tuomia muutoksia selittävää diagnoosia. Tähän on kuitenkin tullut hiljattain muutos, sillä AMS (aging male syndrome) eli miehen vaihdevuodet on noussut yleiseen tietoisuuteen. Testosteronitason laskun seuraukset ovat selkeät.

Lisää vapaan aktiivisen testosteronin määrää elimistössä

– Elimistössä on itse asiassa runsaasti testosteronia veressä. Tätä testosteronia elimistö ei kuitenkaan pysty hyödyntämään, sillä se on sitoutunut proteiineihin. Juuri elimistössä oleva aktiivinen testosteroni antaa miehille heille ominaista elinvoimaa. Kun tätä proteiineihin sidottua testosteronia vapautuu aiempaa enemmän elimistön käyttöön, miehille voi koittaa uusi kukoistuskausi, kertoo Cecilie Nordstrøm, joka on T-Max®-uutuuden markkinointipäällikkö Norvitalilla. -Tämän ravintolisän ainesosien tehosta on vahvaa näyttöä useissa tutkimuksissa, joiden mukaan ne säännöllisesti nautittuna lisäävät vapaan testosteronin määrää elimistössä.

 

Fyysiset ja psyykkiset vaikutukset

Testosteroni vaikuttaa lukuisiin miehen kehon toimintoihin sekä yleiseen elämänlaatuun. Cecilie Nordstrømin mukaan miehen testosteronitason alenemisella on erinäisiä haitallisia vaikutuksia, niin psyykkisiä kuin fyysisiäkin – oireisiin kuuluu mm.lihominen, energiatason aleneminen sekä seksuaalisen halukkuuden väheneminen. Testosteronitason lasku voi sekoittaa myös unirytmiä ja älyllisiä toimintoja. Jotkut miehet alkavat kärsiä tunnepohjaisista mielialan vaihteluista, toiset taas ärtyvät tai masentuvat herkemmin.

T-Max-valmisteen säännöllinen käyttö voi kuitenkin auttaa kohottamaan energiatasoa, lisätä seksuaalista halukkuutta sekä vaikuttaa positiivisesti aineenvaihduntaan ja lihasmassan kasvuun.

Seksi pitää terveenä

Testosteronin määrällä on myös suora vaikutus miehen seksielämään. Testosteronitason alenemisen myötä moni mies kokeekin, ettei seksi tunnu enää yhtä merkittävältä asialta, eikä seksuaalinen kyvykkyyskään ole entisellään. Tämä on täysin normaali ikääntymiseen liittyvä ilmiö, johon voi kuitenkin itse vaikuttaa. T-Maxin valikoidut ja tehokkaat ainesosat voivat lisätä miehen seksuaalista halukkuutta ja hyvinvointia.

 

Tilaa T-Max nyt -50%!

 

Tutkimukset osoittavat lihasmassan määrän kasvaneen, seksuaalisen halukkuuden lisääntyneen ja suorituskyvyn parantuneen

Yksi kaksoissokkoutetuista ja lumekontrolloiduista tutkimuksista kesti 6 viikkoa. Siihen osallistui 60 koehenkilöä, joka olivat 25–52-vuotiaita. Vaikuttavia ainesosia nauttineet miehet raportoivat huomattavia muutoksia voiman määrässä, jaksamisessa ja hyvinvoinnissa. Toisissa tutkimuksissa on osoitettu merkittävää kasvua seksihaluissa ja lihasmassan määrässä.  Kaikki tutkimukset on julkaistu tunnustetuissa lääketieteellisissä julkaisuissa.

-Ei ole epäilystäkään siitä, että olonsa hyväksi tuntevat miehet ovat ympäristön mielestä muita puoleensavetävämpiä. Sekin on selvää, että hyvä itsetunto ja hyvät fyysiset ja psyykkiset suoritukset kulkevat käsi kädessä.

T-Max® käytöllä on monia dokumentoituja positiivisia vaikutuksia eikä negatiivisia sivuvaikutuksia ole rekisteröity. Tämän ansiosta tuotteen käyttö voi olla monille yksinkertainen ja vaaraton tapa kokea uusi nuoruus vielä keski-iässä, toteaa Cecilie lopuksi.

Tilaa T-Max nyt -50%!
×