Olen alkanut elää uudelleen! On fantastista tuntea itsensä näin hyvinvoivaksi, kertoo T-Maxia säännöllisesti käyttävä Peter, 57

Täyttäessään 55 vuotta alkoi Peter Mattsson kokea muutoksia kehossaan. Hän tunsi itsensä väsyneeksi ja masentuneeksi. Hän päätti kokeilla T-Maxia ja jo kolmessa viikossa hän havaitsi huomattavia positiivisia muutoksia kehossaan ja hyvinvoinnissaan. Olen alkanut elää uudelleen, kertoo nyt 57-vuotias Peter.

Useimmat miehet tuntevat itsensä väsyneemmiksi vuosien myötä. Energiatasot ovat pohjalukemissa, eikä keho tunnu enää samalta kuin aiemmin. Juuri näin kävi myös ruotsalaiselle Peter Mattssonille. Paljon treenejä ja liikuntaa sisältäneestä aktiivisesta elämästä huolimatta hän huomasi selkeitä muutoksia kehossaan täytettyään 55 vuotta.
– Aloin tuntea itseni väsyneeksi, uupuneeksi ja masentuneeksi, hän muistelee.

Voimien ja energian hiipuminen vanhemmiten ei ole mitenkään epätavallista. Kehon testosteronipitoisuuden aleneminen iän myötä on luonnollista, ja se voi johtaa hyvänolontunteen ja energian vähenemiseen ja lihasvoimien laskuun. Mutta tähän ongelmaan löytyy myös ratkaisu. Peter Mattsson päätti kokeilla T-Max -ravintolisää, jonka avulla testosteronitason laskusta johtuvia vaivoja voidaan vähentää. Käytettyään valmistetta vasta kolmisen viikkoa hän huomasi jo positiivisia muutoksia kehossaan.
– Oloni oli parempi kuin ennen, ero oli huomattava. Lisäenergian saaminen vaikutti samalla myös mielialaani, ja läheisteni mielestä olin paljon iloisempi kuin aiemmin, kertoo Peter Mattsson.

Tilaa T-Max täältä nyt -50%

Käytettyään T-Maxia puolisen vuotta koki Peter Mattsson elämänsä alkaneen uudelleen. Hän voi paremmin ja näkee tuloksia myös muualla.
– Olen päässyt hyvään vauhtiin kuntosaliharjoittelussani ja saanut lisää voimia. Siitä huomasinkin eron ensimmäiseksi. Harjoittelut myös sujuvat paremmin ja pystyn lisäämään painoja rintaprässiin, hän hehkuttaa.

57-vuotias on harrastanut myös drag racingia ja osallistui EM-kisoihinkin vuonna 2012. Joitakin vuosia sitten hän luopui ajokistaan, mutta on nyt rakentanut uuden pyörän ja alkanut ajaa uudelleen. Ja drag racing jos mikä on laji, jossa voimia tarvitaan.
– Pyörässäni on 400 hevosvoimaa. Se kulkee 300 km/h ja kysyy myös ajajaltaan voimia, sanoo Peter Mattsson.

Hän on suositellut T-Maxia ystävilleen ja kollegoilleen ja on saanut monia muitakin innostumaan.
– Olen alkanut elää uudelleen! On fantastista tuntea itsensä näin hyvinvoivaksi, eikä kukaan kyllä usko, että olen täyttänyt jo 57 vuotta, iloitsee Peter Mattsson.

Kokeile Sinäkin T-Maxia ja nosta treenisi ja hyvinvointisi uudelle tasolle!

 Tilaa nyt ensimmäinen pakkaus täältä -50% alennuksella!

×