Näin tunnistat miehen andropaussin oireet

Tämä aihe koskettaa etenkin keski-ikäisiä 40–60-vuotiaita miehiä.

Testosteronitaso laskee hiljalleen ikääntymisen myötä kaikilla miehillä. Andropaussin oireita eli ns. miesten vaihdevuosioireita on useimmiten 40–60-vuotiailla miehillä. Vaihdevuosien tyypillisiä oireita ovat ärtyneisyys, väsymys ja voimattomuus sekä treenien tehon huonontuminen – miehet eivät yksinkertaisesti tunne itseään enää yhtä miehekkäiksi ja elinvoimaisiksi kuin ennen.  Elämänkumppanin mielestä miehestä on ehkä tullut aloitekyvytön sohvaperuna, jolle kilot alkavat kertyä – pahimmillaan tämä voi vaikuttaa negatiivisesti parisuhteeseen.

Onko halukkuutesi vähentynyt?

Monet huolestuvat huomatessaan vanhenemisen mukanaan tuomat muutokset omassa kehossaan. Tämä on täysin ymmärrettävää. Testosteroni on miehinen sukupuolihormoni, johon yhdistyvät viriiliys, voima, maskuliinisuus ja nämä ovat tärkeitä tekijöitä myös halukkuuden kokemisessa. Halukkuuden vähentymiseen voi olla monia syitä. Huolet ja stressi vaikuttavat asiaan, mutta kiinnostuksen väheneminen kumppania kohtaan makuuhuoneessa voi johtua myös testosteronitason laskusta.

Palauta miehinen voima Testofenin® avulla

Voiko miesten vaihdevuosien aiheuttamaa fyysistä rupsahtamista vastaan taistella? Todella kovia otteita eli testosteronilisää ei tarvita,  sillä terveelliset elämäntavat ja liikunta vaikuttavat elimistön testosteronitasoon. Testofenin® nauttiminen voi olla hyvä vaihtoehto miehille, jotka toivovat halukkuutensa ja nautinnon kohentuvan. T-Max-ravintolisä sisältää Testofenia®, ja se voi auttaa vähentämään testosteronitason alenemisesta johtuvia negatiivisia vaikutuksia.

Testofen® on ainutlaatuinen rohtosarviapilasta saatava uute (patentoitu ainesosa), jonka on tutkimuksissa osoitettu voivan lisätä vapaan testosteronin määrää elimistössä. Elimistöön ei toisin sanoen tuoda keinotekoisia hormoneja vaan elimistössä sidottuna olevaa testosteronia vapautetaan aiempaa enemmän elimistöön. Vapaan testosteronin lisääntyminen elimistössä voi antaa miehelle lisää voimaa, parantaa fyysistä suorituskykyä ja kasvattaa halukkuutta.

T-Max® – Mies läpi elämän.

Kokeile T-Maxia ja tilaa täältä nyt -50%!

T-Max® sisältää:

Rohtosarviapilaa:

  • parantaa lihasmassan kehitystä
  • ylläpitää kehon sokeriaineenvaihduntaa (kalorien kulutusta)

Sinkki:

  • edistää veren testosteronitasojen pysymistä normaalina
  • edistää normaalia hedelmällisyyttä

B6-vitamiini:

  • auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta

Magnesium:

  • edistää lihasten normaalia toimintaa
  • edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa
×