Miesten testosteronitaso on historiallisen alhainen

New England Research Instituten tutkijoiden julkaiseman raportin mukaan miesten testosteronitaso on historiallisen alhainen. Testosteronitaso näyttää tutkimuksen mukaan laskeneen 1987–2002 jopa 1 %:n vuosivauhtia. Keskivertoa edustavan 65-vuotiaan testosteronitaso oli vuonna 2002 peräti 15 prosenttia alempi kuin 65-vuotiaalla miehellä vuonna 1987.

Testosteronitaso laskee kaikilla miehillä jo 35 vuoden iästä lähtien

Testosteroni on miesten tärkein sukupuolihormoni ja se saa aikaan tyypilliset miehiset ominaisuudet kuten pituuskasvun, matalan äänen, karvoituksen, lihasvoiman ja lihasmassan määrän. Kaikki eivät tiedä, että testosteronitaso laskee luonnostaan hiljalleen ikääntymisen myötä kaikilla miehillä 30 vuoden iästä lähtien. Miesten testosteronitaso on korkeimmillaan kaksikymppisillä ja sen määrä alkaa laskea 30 ikävuoden jälkeen.

Elimistön testosteronin määrä vaikuttaa muun muassa energiatasoon, aineenvaihduntaan ja lihasmassaan ja monet kuvaavat testosteronin määrän laskemisen aiheuttamaa prosessia miehisen voiman hiipumisena. Miehinen elinvoima heikkenee, on aikaansaamaton olo ja mies tuntee vanhenevansa nopeasti ja muuttuvansa vähemmän puoleensavetäväksi.

Vähennä laskevan testosteronitason kielteisiä vaikutuksia – palauta miehinen voima!

Useimmat miehet eivät tarvitse varsinaista testosteronilisää vaan lähinnä helpotusta laskevan testosteronitason mukanaan tuomiin vaivoihin. On olemassa erityisesti miesten tarpeisiin kehitettyjä valmisteita, jotka voivat helpottaa oireita ja tuoda esiin miehekkyyden parhaat puolet.

Ravintolisä voi olla osalle miehistä hyvä ratkaisu. T-Max®-ravintolisä sisältää Testofenia®, jonka on todistettu voivan vapauttaa aiempaa enemmän elimistön proteiineihin sidottuna olevaa testosteronia vereen. Tutkimusten mukaan myös koehenkilöiden treenien teho parantui ja lihasvoima kasvoi (mikä puolestaan vähensi rasvan määrää kehossa). Lisäksi koehenkilöt saivat lisää energiaa, heidän suorituskykynsä koheni ja miehinen elinvoimaisuus parani. Lisätietoja tutkimuksista voit lukea täältä.

 

×