Kuusikymppinen Tor on hyvässä kunnossa ikävuosista huolimatta

Tor Christiansen on kuusikymppinen eikä tunne itseään ollenkaan vanhaksi. Hän viivästyttää vanhenemisen vaikutuksia T-Maxin® avulla sekä liikkumalla säännöllisesti.

 

Tor työskentelee omassa tapahtumapalveluita tarjoavassa yrityksessään. Tapahtumapalvelut on vaativa ala, jossa kysytään hyvää jaksamista. Torin on siis tärkeää pysyä hyvässä kunnossa sekä fyysisesti että psyykkisesti. Tor pyrkiikin pitämään hyvää kuntoa yllä ja viivästyttämään ikääntymisen merkkejä mahdollisimman pitkään nauttimalla T-Max®-ravintolisää ja liikkumalla säännöllisesti.

– Olen mieleltäni 27-vuotias, ja tämän vuoksi minusta on erittäin tärkeää, että kehoni pysyy menossa mukana, vaikka olenkin itse asiassa jo ehtinyt kypsään ikään.

– Tunnen itseni henkisesti niin nuoreksi, että en aina jaksa muistaa, että olen tosiasiassa yhtä vanha kuin kaikki muutkin 60-vuotiaat. Kun tapaan ikäisiäni, ajattelen usein, että he tuntuvat vanhoilta miehiltä itseeni verrattuna. En kerta kaikkiaan totu ajatukseen, että olen itsekin jo täyttänyt 60 vuotta.

Vähemmän miehekäs vanhemmiten?

Tutkimus on osoittanut, että testosteronitaso on korkeimmillaan kaksikymppisillä. Se alkaa luonnostaan laskea jo 35-vuotiailla. Olo voi tämän vuoksi olla aiempaa vetämättömämpi ja väsyneempi. Monista miehistä tuntuu kerta kaikkiaan siltä, kuin heidän miehisyytensä hiljalleen hiipuisi, eikä seksikään tunnu samalta kuin ennen. Testosteronitason lasku aiheuttaa monenlaisia vaivoja, joihin ei tarvitse alistua. Näitä vaivoja voidaan lievittää, ja juuri näin Tor on tehnyt. Hän on aktiivinen, yrittää mahdollisuuksien mukaan syödä terveellisesti ja panostaa omaan terveyteensä ottamalla T-Max®-ravintolisää.

Tilaa T-Max täältä nyt -50%

Investointi omaan terveyteen

Tor Christiansen aloitti T-Maxin® käytön vähentääkseen ikääntymiseen kuuluvia vaivoja. –Minusta T-Max® on kuin lisävakuutus, kertoo Tor Christiansen innostuneesti.

– Haluan säilyttää lihasmassan määrän ennallaan, pysyä hyvässä kunnossa ja elämässä mukana. Rakastan kaikenlaisia vesiurheilulajeja. Harrastan myös radio-ohjattavien lentokoneiden lennättämistä vanhoilla kiitoradoilla – se onkin fyysisesti yllättävän vaativa harrastus. Nämä jutut ovat minulle tärkeitä ja toivon, että voin jatkaa niiden parissa vielä monia kymmeniä vuosia.

– Haluan myös naisten pitävän minua puoleensavetävänä. Sukupuolielämä on minulle aivan yhtä tärkeää kuin silloin, kun olin 27-vuotias, toteaa Tor lopuksi pilke silmäkulmassa.

T-Max® sisältää Testofenia® (rohtosarviapilauutetta), sinkkiä, B6-vitamiinia sekä magnesiumia ja sen säännöllinen käyttö voi auttaa kohottamaan energiatasoa, lisätä halukkuutta sekä vaikuttaa positiivisesti miehen aineenvaihduntaan ja lihasmassan kasvuun.

×