Halukkuus laskee ja paino nousee, testosteronitason lasku aiheuttaa keski-ikäiselle miehelle monenlaisia vaivoja

Kaikki eivät ole tietoisia siitä, että testosteronitaso laskee luonnostaan ikääntymisen myötä kaikilla miehillä. Tämä voi johtaa siihen, että olo on aiempaa vetämättömämpi, halukkuus laskee, eivätkä treenit tuota enää samoja tuloksia kuin ennen. Lisäksi liikunnan väheneminen nostaa helposti painoa ja vähentää lihasvoimaa. Miehisyyden aleneminen on karvasta kalkkia nykyajan miehille, jotka haluavat pysyä kunnossa läpi elämän.

Todella kovia otteita eli testosteronilisää ei tarvita, sillä vastalääkkeeksi riittävät liikunnan ja treenaamisen lisääminen sekä ruokavalion muuttaminen terveellisemmäksi. Ikääntymisen aiheuttamia vaivoja voi helpottaa myös nauttimalla ravintolisää. Erityisesti miehille kehitetty T-Max®-ravintolisä sisältää ainesosia, jotka ylläpitävät kehon normaalia testosteronitasoa. T-Max® voi lisätä miehen energisyyttä, kasvattaa lihasvoimaa sekä nostaa halukkuutta.

T-Maxilla® on monia tyytyväisiä asiakkaita kaikkialla Pohjoismaissa. Heistä yksi on norjalainen Sigbjørn (48):

– Tämä on ensimmäinen ravintolisä, jota olen nauttinut, ja jatkan varmasti sen käyttöä. Tunnen oloni terveeksi ja hyvinvoivaksi. Mieli ja kroppa toimivat tosi hyvin, olen virkeä ja minun on yksinkertaisesti hyvä olla. Olen paljon energisempi kuin aiemmin ja jaksan taas treenata kunnolla, myös sukupuolielämä kukoistaa, virnistää Sigbjørn pilke silmäkulmassa.

Asiakastutkimus: 88 % suosittelee T-Maxia®

Sigbjørn ei ole ainoa tuotteen tyytyväinen käyttäjä. Kysyimme maaliskuussa asiakkailtamme, kokemuksia T-Max® ravintolisän käytöstä ja jopa 88 % vastaajista suosittelisi sitä myös muille. Valtaosa kyselyyn vastaajista oli huomannut energisyytensä nousseen, treenin tehon parantuneen ja halukkuuden kasvaneen.

Tilaa T-Max nyt -50%

T-Max® sisältää tehokkaan yhdistelmän miehelle tärkeitä ainesosia

T-Max®-ravintolisä sisältää tehokkaan yhdistelmän ainesosia, jotka voivat auttaa vähentämään ikääntymisen myötä tapahtuvan testosteronitason alenemisen aiheuttamia kielteisiä vaikutuksia. T-Maxin® tärkein ainesosa on lääkekasvinakin tunnettu rohtosarviapila, eräänlainen adaptogeeni, joka edistää lihasmassan kasvua sekä ylläpitää sokeriaineenvaihduntaa (kalorien kulutusta). Tämän lisäksi valmiste sisältää myös sinkkiä, magnesiumia ja B6-vitamiinia. Näin sen ainutlaatuinen koostumus auttaa miehiä pysymään aktiivisena ja säilyttämään vahvan kropan kolmenkymmenen ikävuoden jälkeenkin.

T-Max® Mies läpi elämän!

 

T-Max® sisältää:

Rohtosarviapilaa:

  • parantaa lihasmassan kehitystä
  • ylläpitää kehon sokeriaineenvaihduntaa (kalorien kulutusta)

Sinkki:

  • edistää veren testosteronitasojen pysymistä normaalina
  • edistää normaalia hedelmällisyyttä

B6-vitamiini:

  • auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta

Magnesium:

  • edistää lihasten normaalia toimintaa
  • edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa

 

×