Energisyys ja itseluottamus kateissa? Yli 80% T-Maxin asiakkaista suosittelee tuotetta

Kärsitkö stressistä ja unenpuutteesta? Onko puhti poissa? Houkuttaako sohvalla makoilu enemmän kuin sosiaalinen elämä tai parisuhde? Ei hätää: tuhansien miesten tavoin sinäkin voit päästä ulos tästä ikävästä noidankehästä!

Moni nykymies elää tiukasti aikataulutettua ja suorituskeskeistä elämää, jossa liikunnalle ei juuri jää aikaa. Paineet ovat kovat: pitäisi menestyä työelämässä, olla hyvä puoliso ja aktiivinen isä sekä ehtiä tavata myös ystäviä. Mutta miten ihmeessä sitä jaksaa kaiken?

Jos haikailet nuoruusvuosiesi elinvoiman ja itseluottamuksen perään, ravintolisä voi auttaa sinua tuntemaan itsesi taas energiseksi ja miehekkääksi.

Positiivisia vaikutuksia: lisää energiaa ja hyvää oloa

T-Max® -ravintolisä voi tuoda lisäpotkua arkeesi. Valmistetta vuoden ajan kokeilleille 300 miehelle hiljattain tehdyssä kyselyssä suurin osa vastasi T-Maxin® vaikuttaneen merkittävästi yleiseen energiatasoonsa, hyvinvointiinsa sekä halukkuuteensa. Lisäksi he kokivat ravintolisän parantaneen suorituskykyään monella tavoin. Valtaosa T-Maxin® asiakkaista oli erittäin tyytyväisiä tuotteeseen – yli 80 % suosittelisi sitä muillekin.

Tilaa T-Max nyt -50%!

– Eräs miehistä ei olisi omien sanojensa mukaan villeimmissä kuvitelmissaankaan uskonut siihen, miten positiivisia vaikutuksia ravintolisällä voi olla, kertoo Norvitalin markkinointipäällikkö Cecilie Leivestad.

– En voi tietenkään olla täysin varma siitä, vaikuttaako T-Max® todellakin näin paljon päivittäiseen elämääni, mutta tunnen oloni huomattavasti paremmaksi ja energisemmäksi kuin muutama kuukausi sitten, toinen tyytyväinen käyttäjä sanoo.

Ulos noidankehästä

Stressi syntyy yleensä riittämättömyyden tunteesta. Samalla se heikentää yöunen laatua, ja ajan mittaan stressi johtaakin kehon testosteronitason laskuun. Moni mies alkaa tuntea olonsa veteläksi, ja kun liikkumiseen ei stressin keskellä jää aikaa, ruumiinrakenne veltostuu. Ikävän noidankehän katkaiseminen ei aina ole helppoa.

– Tutkimusten perusteella enemmistö miehistä ymmärtää, että testosteronitason alenemisella on seurauksensa, Leivestad toteaa ja jatkaa:

– Nämä seuraukset masentavat helposti. Siksi on ilo huomata, miten monella T-Max®-käyttäjällä energiatason koheneminen on vaikuttanut positiivisesti myös itsetuntoon.

Kokeile T-Maxia, tilaa täältä nyt puoleen hintaan!

Enemmän tehoja treenistä

Varta vasten miehille kehitetty T-Max®-ravintolisä sisältää ainesosia, jotka voivat lisätä energisyyttä, ylläpitää kehon normaalia testosteronitasoa sekä kasvattaa lihasmassaa. Valmistetta käyttäneistä kyselyyn vastanneista miehistä peräti 76 prosenttia havaitsi valmisteen säännöllisen käytön tehostaneen voimaharjoitteluaan.

– Treenaamiseni ja päivittäinen hyvinvointini on parantunut merkittävästi, eräs T-Maxia® kokeillut mies toteaa.

– Kun voi paremmin, on myös helpompi tehdä terveellisiä ja aktiivisuutta lisääviä valintoja arjessaan. On erittäin positiivista, jos T-Max® voi auttaa miehiä suosimaan tällaista elämäntapaa, sanoo Leivestad.

Lisäkipinää elämään ja enemmän halukkuutta 

T-Max®-ravintolisä sisältää Testofenia®, joka on ainutlaatuinen rohtosarviapilasta saatava uute (patentoitu ainesosa). Testofenin on tutkimuksissa osoitettu voivan lisätä vapaan testosteronin määrää elimistössä vapauttamalla elimistön omaa sidottuna olevaa testosteronia. Sen vuoksi Testofen® voi parantaa treenin tehoa, kasvattaa lihasmassaa (mikä puolestaan vähentää kehon rasvan määrää) ja antaa lisää energiaa, halukkuutta ja suorituskykyä. Voit lukea lisää tutkimuksista täältä.

Valmisteen muista ainesosista sinkki auttaa ylläpitämään normaalia testosteronipitoisuutta, ja B6-vitamiini vähentää väsymyksen ja uupumuksen tunteita. Magnesiumilla puolestaan on tärkeä rooli lihaksiston normaalin toiminnan ja kehon energia-aineenvaihdunnan edistäjänä.

Tilaa T-Max täältä -50%

T-Max® sisältää:

Rohtosarviapilaa:

  • parantaa lihasmassan kehitystä
  • ylläpitää kehon sokeriaineenvaihduntaa (kalorien kulutusta)

Sinkki:

  • edistää veren testosteronitasojen pysymistä normaalina
  • edistää normaalia hedelmällisyyttä

B6-vitamiini:

  • auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta

Magnesium:

  • edistää lihasten normaalia toimintaa
  • edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa
×