Thomas Leikvoll haluaa jakaa tarinansa käytettyään T-Maxia® säännöllisesti jo pidempään

On yleistä, että yli 40-vuotiaat miehet kokevat haasteita energiatasojen, lihasvoiman ja elinvoiman ylläpitämisessä. Norjassa tunnettu koomikko ja entinen juontaja Thomas Leikvoll, kertoo henkilökohtaisesti kokemuksestaan siitä, miten T-Max® on muuttanut hänen elämäänsä merkittävästi.

Muutoksen aika: Näin alkoi Thomas Leikvollin matka T-Maxin® kanssa

"Minusta alkoi tuntua, että oli hieman vaikeampaa nousta aamulla ylös ja lähteä kuntosalille", Thomas Leikvoll kertoo. Hän oli viime aikoina lisännyt tietoisuuttaan ruokavaliosta ja liikunnasta. "Energiaa ei ollut; olin hyvin väsynyt, veltto ja vailla tarmoa. Vaikka harrastin liikuntaa joka päivä, en tuntenut olevani täysin läsnä", Thomas sanoo. Hän tutustui T-Max®-valmisteeseen ja oli utelias näkemään, voisiko se auttaa päivittäiseen energiaan. Niinpä hän päätti kokeilla sitä jonkin aikaa.

Lisää energiaa T-Maxilla®!

Kokeile T-Maxia® nyt tarjoushintaan ja maksat vain 14,95€ ensimmäisestä pakkauksesta!

Yleinen haaste miehillä: Lihasmassan ja testosteronitasojen väheneminen

"Olen ymmärtänyt, että alhaisemmat energiatasot ovat täysin normaaleja, ja sekä lihasmassa että testosteronitasot laskevat iän myötä", Thomas sanoo. "Vaikka treenaan joka päivä, halusin tuntea, että treeni olisi helpompaa ja sen vaikutukset paranisivat."

T-Max sisältää sinkkiä, magnesiumia, B6-vitamiinia sekä rohtosarviapilauutetta, jotka yhdessä antavat lisää energiaa, ylläpitävät normaalia testosteronitasoa sekä edistävät lihasten normaalia toimintaa.

Enemmän energiaa ja virtaa T-Maxin kanssa

"Ensimmäinen asia, jonka huomasin, oli että aamulla oli paljon helpompi nousta ylös", kertoo Thomas kokemuksestaan T-Maxin® käytöstä. "Sitten huomasin erilaista virtaa ja energiaa, joka vähitellen lisääntyi. Se ei tapahtunut heti, vaan huomasin sen vähitellen. Läheiseni kommentoivat sitä ennen kuin itse tajusin, millainen vaikutus sillä oli minuun."

Thomas suosittelee mielellään T-Maxia®

"Olen jo suositellut T-Maxia eteenpäin", Thomas sanoo. "Ensinnäkin siksi, että huomaan, että minulla on enemmän energiaa ja tarmoa jokapäiväisessä elämässä, ja toiseksi siksi, että koen saavani enemmän hyötyä urheillessani", Thomas lisää. Thomas Leikvollin henkilökohtaisella suosituksella T-Max® antaa toivoa yli 40-vuotiaille miehille, jotka haluavat saada takaisin energiansa ja elinvoimansa kiireiseen elämäänsä.

Kokeile T-Max®-valmistetta itse ja katso, miten se auttaa sinua jaksamaan arjen haasteista. Palauta energia ja elinvoima T-Maxin® avulla jo tänään, kuten Thomas on jo tehnyt!

Tilaa T-Max® nyt tarjoushintaan!

T-Max® ravintolisän huolella valikoidut ainesosat ovat miehelle tärkeitä.
T-Max sisältää sinkkiä, magnesiumia, B6-vitamiinia sekä rohtosarviapilauutetta**.

Kokeile T-Maxia nyt tarjoushintaan ja maksat vain 14,95€ ensimmäisestä pakkauksesta!

 • Antaa lisää energiaa
 • Ylläpitää normaalia testosteronitasoa
 • Edistää lihasten normaalia toimintaa
 • Energia
 • Lihakset
 • Testosteronitaso

**T-max sisältää

 • Sinkki - edistää veren testosteronitasojen pysymistä normaalina
 • Magnesium - edistää lihasten normaalia toimintaa
 • Sinkki - edistää normaalia hedelmällisyyttä ja lisääntymistä
 • Magnesium - edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa
 • B6-vitamiini - auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta
 • Fenugreek (rohtosarviapilauute) - auttaa ylläpitämään normaalia sokeriaineenvaihduntaa