Muusikko ja ääni-ammattilainen Jari Karjalainen, 52 sai energisyytensä ja miehisyytensä takaisin tämän terveystuotteen avulla!

Hausmyllyn entinen laulaja Jari Karjalainen löysi avun testosteronitason laskuun T-Maxista!

Keski-iässä moni mies havahtuu selviin muutoksiin kehossaan. Lihasmassa vähenee, paino nousee ja halukkuus laskee. Näin kävi myös Hausmyllyn entiselle laulajalle Jari Karjalaiselle. Hän löysi kuitenkin avun testosteronitason laskuun tästä tuotteesta!

Yksi Suomen tunnetuimmista äänistä, Jari Karjalainen on tehnyt äänitöitä päätyönään jo noin 30 vuotta. Jarin selkeä ja matala ääni on tuttu monista eri yhteyksistä. Jari on myös pitkän linjan muusikko, mutta keski-iässä hektinen elämä sai Jarin tuntemaan olonsa täysin uupuneeksi.

– En ole oikeastaan koskaan miettinyt ikääntymistä sen kummemmin, ennen kuin täytin 50 ja huomasin, että en vaan jaksa, energisyyteni oli poissa ja takki oli täysin tyhjä. Siinä vaiheessa törmäsin juttuun miehen andropaussista eli ns. miehen vaihdevuosista, joissa testosteronitaso alkaa laskea jopa 1% vuosivauhdilla.

– Kelasin, että jotakin on nyt tehtävä ja aloin tutkia netistä erilaisia ravintolisiä ja terveystuotteita, jotka voisivat antaa lisäpotkua ja pistää miehen liikkeelle sekä auttaa juurikin näihin testosteronitason laskun mukanaan tuomiin vaivoihin. En uskonut, että pelkällä lisäravinteen käytöllä asiat kuitenkaan muuttuisivat ja siksipä päätinkin jatkaa nuorempana harrastamaani uintia, samaan aikaan aloitin tutkitun terveystuotteen T-Maxin käytön.  

Jarin energisyys ja puhti palasi

– Pikkuhiljaa, jo muutaman viikon päästä huomasin pystyväni uimaan huomattavasti pidempiä matkoja kuin alussa ja jo parin kuukauden T-Maxin käytön jälkeen kahden kilometrin uintimatka alkoi olla se normaali. Pystyin myös nukkumaan paremmin, tunsin oloni huomattavasti energisemmäksi ja halukkuuteni palasi entiselleen. En tietenkään sano, että T-Max olisi jokin ihmetuote, joka toimii kaikille, mutta minulle itselleni sillä on ollut kyllä pelkästään positiivisia vaikutuksia!

Testosteronitason lasku voi olla yksi syy siihen, miksi mies tuntee itsensä aiempaa väsyneemmäksi ja voimattomammaksi. Elimistön testosteronin määrä vaikuttaa muun muassa miehen energiatasoon, aineenvaihduntaan ja lihasmassaan ja monet kuvaavatkin testosteronin määrän laskemisen aiheuttamaa prosessia miehisen voiman hiipumisena.

T-Max® sisältää huolella valikoituja ainesosia, kaikki miehelle tärkeitä vitamiineja kuten sinkkiä, magnesiumia, B6-vitamiinia ja rohtosarviapilauutetta ja sen ainutlaatuinen yhdistelmä ylläpitää kehon normaalia testosteronitasoa, antaa lisää energiaa sekä edistää lihasten normaalia toimintaa**.

Jo tuhannet muutkin miehet ovat löytäneet avun T-Max®-ravintolisästä. Jopa 80 % T-Maxin® käyttäjistä ovat valmiita suosittelemaan sitä myös muille!

**T-max sisältää

  • Sinkki - edistää veren testosteronitasojen pysymistä normaalina
  • Magnesium - edistää lihasten normaalia toimintaa
  • Sinkki - edistää normaalia hedelmällisyyttä ja lisääntymistä
  • Magnesium - edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa
  • B6-vitamiini - auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta
  • Fenugreek (rohtosarviapilauute) - auttaa ylläpitämään normaalia sokeriaineenvaihduntaa