Vuosien karttuessa olen huomannut, että tarvitsen lisäboostia. Saan sen T-Maxin avulla!

Norjalainen Kai Roger Bakken (52) on ajanut kilpaa jo vuosia. Kilpa-ajo on fyysisesti vaativaa, siinä tarvitaan sekä vahvaa kehoa, että hyvää keskittymistä. Kai saa lisäboostia T-Maxista!

Kai Roger Bakken (52) on vanha tekijä Gatebil-ralleissa Norjassa. Hän on ottanut aktiivisesti osaa Gatebil-rata-ajoihin 90-luvulta lähtien ja voittanut monia kilpailuja, kuten Gatebil Extreme Time Attack -rata-ajot vuosina 2013–2017 ja Extreme Race -rata-ajot vuosina 2014–2016. Kailla on siis monia kilpakumppaneita radalla, jotka mielellään päihittäisivät hänet. Mutta onko heillä mitään mahdollisuuksia?

Kai Roger Bakken rakentaa KRB Trading -tiiminsä kanssa kilpa-autot itse. Hänen autonsa on vuosimallia 1983 oleva Lotus Esprit, josta löytyy tehoja 800 hv. Tämä ei ole mikään halpa harrastus, kuten jo Kain autosta voi ymmärtää. Esimerkiksi yhtä pyöräsettiä voi käyttää vain yksissä kilpailuissa, sillä ne kuluvat kerrasta käyttökelvottomiksi.

T-Max®-ravintolisän mainoskampanjan keulahahmo

Kai on ykkösvalinta T-Max®-ravintolisän mainoskampanjan keulahahmoksi Pohjoismaissa ja olemmekin päättäneet sponsoroida Kain rallitiimiä, jotta hän voisi jatkaa unelmiensa toteuttamista ralliradalla, kertoo T-Max®-ravintolisän markkinointipäällikkö Cecilie Leivestad.

-Tämä tuotehan sopii meille karskeille miehille kuin nyrkki silmään, toteaa Kai Roger pilke silmäkulmassa. Kaikki eivät tiedä, että testosteronitaso laskee miehillä ikääntymisen myötä. Myös nuoremmat miehet käyttävät tätä tuotetta, sillä vauhdissa ja hyvässä kunnossa pysyminen kiinnostaa kaikkia. T-Max® on kuin ylimääräinen vakuutus.

T-Max® on kehitetty erityisesti miehille. Se voi auttaa vähentämään testosteronitason alenemisen kielteisiä vaikutuksia. T-Max® sisältää mm. Testofenia®, jonka on tutkimuksissa osoitettu voivan antaa lisää energiaa ja kasvattaa lihasvoimaa sekä halukkuutta.

Nähtäväksi jää, pystyykö kukaan kukistamaan Kaita tulevana kilpailukautena. Me kannustamme Kaita ja toivotamme hänelle onnea Gatebil-rata-ajoihin.

Kai Roger Bakken:

  • Syntynyt vuonna 1966
  • Asuinpaikka: Drammen, Norja
  • Voittanut Gatebil Extreme Time Attack -rata-ajot 2013–2017 ja Extreme Race -rata-ajot 2014–2016

Auto:

  • Lotus Esprit 1983.
  • Itse rakennettu putkirunko, Tiga-kulmat/kiinnikkeet
  • Audi 4,2 V8 kaksoisturbolla
  • Paino 1 162 kg puolitäydellä tankilla ilman kuljettajaa
  • Kilpailutehot: 800 hv ja 850 Nm

 

 

 

×