iStock-1309758830.jpg

Onko sinusta tullut totaalinen sohvaperuna? Yksi syy tähän saattaa olla keski-iässä alkava testosteronitason aleneminen

Keski-iän kynnyksellä moni mies voi alkaa tuntea itsensä entistä väsyneemmäksi, ja usein sohva houkutteleekin enemmän kuin ennen. Väsymyksestä ja vetämättömyydestä voi olla vaikeaa päästä eroon, mutta osasyyllinen voi olla myös alentunut testosteronitaso, jota monikaan mies ei tunnista.

Miehelläkin vaihdevuodet ns. andropaussi?

Miehen testosteronitaso alkaa laskea n. 35-vuotiaana keskimäärin prosentin vuosivauhdilla. Tämä vaihe on normaali tila kaikille miehille, ja sitä kutsutaan andropaussiksi. Ensimmäiset andropaussin merkit voivat olla mm. väsymys, uupumus ja yleinen vetämättömyys. Lisäksi mieliala saattaa vaihdella tai muuttua ärtyneemmäksi ja yleinen motivaatio sekä suorituskyky voi laskea.

Näitä vaivoja on kuitenkin mahdollista vähentää tietyillä elämäntapamuutoksilla kuten liikunnan lisäämisellä, painonhallinnalla ja terveellisellä ruokavaliolla. Myös sopiva ravintolisä voi auttaa. Monien keski-ikäisten miesten mielestä tämä aihe saattaa kuitenkin olla myös kovin kiusallinen, eikä siitä mielellään puhuta julkisesti.

Ota miehisen hyvinvointisi tueksi T-Max, tilaa tästä nyt -50%!

Lisää energiaa arkeen ja hyvää oloa

T-Max® -ravintolisä voi tuoda lisäpotkua arkeesi. Valmistetta vuoden ajan kokeilleille 300 miehelle tehdyssä asiakaskyselyssä suurin osa vastasi T-Maxin® vaikuttaneen merkittävästi yleiseen energiatasoonsa ja hyvinvointiinsa. Lisäksi he kokivat ravintolisän parantaneen suorituskykyään monella tavoin.

T-Max® on erityisesti miehille kehitetty valmiste ja se sisältää ainesosia, jotka ylläpitävät kehon normaalia testosteronitasoa. Sinkki edistää veren testosteronitasojen pysymistä normaalina, B6-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Magnesium edistää lihasten normaalia toimintaa sekä normaalia energia-aineenvaihduntaa.

Valtaosa T-Maxin® asiakkaista onkin erittäin tyytyväisiä tuotteeseen – yli 80 % suosittelisi sitä muillekin.

Enemmän puhtia ja paukkuja treenaamiseen

Erityisesti miehen tarpeisiin kehitetty T-Max® sisältää ainesosia, jotka ylläpitävät kehon normaalia testosteronitasoa, voivat lisätä miehen energisyyttä sekä edistävät lihasten normaalia toimintaa. Tuotetta käyttäneistä asiakaskyselyyn vastanneista miehistä peräti 76 prosenttia havaitsi valmisteen säännöllisen käytön tehostaneen kuntosaliharjoitteluaan.

– Treenaamiseni ja päivittäinen hyvinvointini on parantunut merkittävästi, kertoi T-Maxia® kokeillut keski-ikäinen mies.

– Kun voi paremmin, on myös helpompi tehdä terveellisiä ja aktiivisuutta lisääviä valintoja arjessaan. On erittäin positiivista, jos T-Max® voi auttaa miehiä suosimaan tällaista elämäntapaa, kertoo T-Maxin markkinointipäällikkö Cecilie.

T-Maxin ainesosat

T-Max® ravintolisä koostuu huolella valikoiduista, erityisesti miehen hyvinvoinnille tärkeistä ainesosista. Se sisältää rohtosarviapilauutetta (Fenugreek), magnesiumia, sinkkiä sekä B6-vitamiinia. Kaikki tärkeitä ainesosia ylläpitämään kehon normaalia testosteronitasoa. Sinkki edistää veren testosteronitasojen pysymistä normaalina, B6-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Magnesium edistää lihasten normaalia toimintaa sekä normaalia energia-aineenvaihduntaa. Rohtosarviapilauute (Fenugreek) auttaa ylläpitämään normaalia sokeriaineenvaihduntaa.

Kokeile Sinäkin T-Maxia ja nosta hyvinvointisi uudelle tasolle sekä palauta miehinen elinvoima!

Tilaa T-Max® nyt puoleen hintaan!

T-Max® ravintolisän huolella valikoidut ainesosat ovat miehelle tärkeitä.
T-Max sisältää sinkkiä, magnesiumia, B6-vitamiinia sekä rohtosarviapilauutetta**.

  • Antaa lisää energiaa
  • Ylläpitää normaalia testosteronitasoa
  • Edistää lihasten normaalia toimintaa
Lue lisää

**T-max sisältää

  • Sinkki - edistää veren testosteronitasojen pysymistä normaalina
  • Magnesium - edistää lihasten normaalia toimintaa
  • Sinkki - edistää normaalia hedelmällisyyttä ja lisääntymistä
  • Magnesium - edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa
  • B6-vitamiini - auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta
  • Fenugreek (rohtosarviapilauute) - auttaa ylläpitämään normaalia sokeriaineenvaihduntaa