Miten suositun terveystuotteen T-Maxin® ainesosat vaikuttavat?

Väsymys, ärtyneisyys ja painon nousu ovat tuttuja oireita miehelle keski-iän kynnyksellä. Puhti on poissa, mieliala vaihtelee eikä halukkuuskaan ole samalla tasolla kuin ennen. Vaivojen taustalla on usein täysin luonnollinen hormonitason lasku, sillä kehon kyky tuottaa testosteronia laskee jo kolmekymmenvuotiaasta lähtien.

T-Max® on suosittu ravintolisä, jonka käytöstä moni on löytänyt helpotusta vaivoihinsa. T-Maxin® käyttäjistä jopa 85 % on valmis suosittelemaan sitä myös muille. Miten T-Maxin® ainesosat sitten vaikuttavat?

Tärkein ainesosa Testofen® saadaan rohtosarviapilasta

T-Max®-ravintolisän patentoitu ainesosa Testofen® on ainutlaatuista rohtosarviapilasta saatavaa uutetta (Trigonella foenum-graecum -uute). Testofenilla on suoritettu lukuisia tieteellisiä tutkimuksia, ja sen on osoitettu voivan lisätä elimistön vapaan testosteronin määrää vapauttamalla elimistössä sidottuna olevaa testosteronia. Testofen® voi siksi edistää lihasmassan kehittymistä, ylläpitää sokeriaineenvaihduntaa ja nostaa halukkuutta ja suorituskykyä. Lue lisää tutkimuksista täältä.

Lääkekasvinakin tunnettu sarviapila on palkokasvi, jota on käytetty ravintona ja mausteena vuosisatojen ajan erityisesti Aasiassa ja Pohjois-Afrikassa.

Yksi T-Max® -tabletti sisältää 600 mg Testofen® fenugreek -uutetta.

Miehelle tärkeitä vitamiineja ja kivennäisaineita

T-Maxin® muut ainesosat ovat miehelle tärkeitä vitamiineja ja kivennäisaineita. B6-vitamiini on tärkeää muun muassa hormonitoiminnan säätelylle ja vastustuskyvylle. Sen lisäksi B6-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. B6-vitamiinia on erityisesti rasvaisessa kalassa ja täysviljatuotteissa.

B6-vitamiinin tavoin myös magnesium auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Magnesium on kivennäisaine, jota saa luontaisesti muun muassa viljatuotteista ja vihanneksista. Magnesium edistää lihasten ja hermoston normaalia toimintaa ja pitää huolen niiden välisestä yhteistyöstä.

Sinkki on monipuolinen kivennäisaine ja tärkeä esimerkiksi luustolle, iholle, hiuksille ja kynsille. Miehille sinkin riittävä saanti on erityisen merkittävää, koska se edistää veren testosteronitasojen pysymistä normaalina. Sinkin luontaisia lähteitä on esimerkiksi liha ja viljatuotteet.

Yksi T-Max® -tabletti sisältää 1,4 mg B6-vitamiinia (100 % saannin vertailuarvosta), 125 mg magnesiumia (33 %) ja 10 mg sinkkiä (100 %).

T-Max® on turvallinen käyttää

Kaikki T-Maxin® ainesosat ovat ruokaekvivalentteja, eli niitä käytetään sellaisessa muodossa kuin ne löytyvät luonnostaan ihmisen elimistöstä tai ruoasta. T-Maxin® vitamiini- ja mineraalipitoisuudet ovat suositusten mukaiset, eikä valmisteen käytöllä ole todettu mitään sivuvaikutuksia.

×