MX - article 1140x700 - man fixing motorbike.jpg

Energisyys ja itseluottamus kateissa?

T-Maxin käyttäjistä valtaosa erittäin tyytyväisiä tuotteen tuomiin positiivisiin vaikutuksiin. Kärsitkö stressistä ja unenpuutteesta? Onko puhti poissa? Houkuttaako sohvalla makoilu enemmän kuin sosiaalinen elämä tai parisuhde? Ei hätää: tuhansien miesten tavoin sinäkin voit päästä ulos tästä ikävästä noidankehästä

Moni nykymies elää tiukasti aikataulutettua ja suorituskeskeistä elämää, jossa liikunnalle ei juuri jää aikaa. Paineet ovat kovat: pitäisi menestyä työelämässä, olla hyvä puoliso ja aktiivinen isä sekä ehtiä tavata myös ystäviä. Mutta miten ihmeessä sitä jaksaa kaiken?
Jos haikailet nuoruusvuosiesi elinvoiman ja itseluottamuksen perään, sopiva ravintolisä voi auttaa sinua tuntemaan itsesi taas energiseksi ja miehekkääksi.

Positiivisia vaikutuksia: lisää energiaa ja hyvää oloa

T-Max® -ravintolisä voi tuoda lisäpotkua arkeesi. Valmistetta vuoden ajan kokeilleille 300 miehelle tehdyssä asiakaskyselyssä suurin osa vastasi T-Maxin® vaikuttaneen merkittävästi yleiseen energiatasoonsa ja hyvinvointiinsa. Lisäksi he kokivat ravintolisän parantaneen suorituskykyään monella tavoin. T-Max® on erityisesti miehille kehitetty valmiste ja se sisältää ainesosia, jotka ylläpitävät kehon normaalia testosteronitasoa. Sinkki edistää veren testosteronitasojen pysymistä normaalina, B6-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Magnesium edistää lihasten normaalia toimintaa sekä normaalia energia-aineenvaihduntaa.

Valtaosa T-Maxin® asiakkaista olikin erittäin tyytyväisiä tuotteeseen – yli 80 % suosittelisi sitä muillekin.

– Eräs miehistä ei olisi omien sanojensa mukaan millään uskonut, miten positiivisia vaikutuksia ravintolisällä voi olla, kertoo T-Maxin markkinointipäällikkö Cecilie Leivestad.
– En voi tietenkään olla täysin varma siitä, vaikuttaako T-Max® todellakin näin paljon päivittäiseen elämääni, mutta tunnen oloni huomattavasti paremmaksi ja energisemmäksi kuin muutama kuukausi sitten, toinen tyytyväinen käyttäjä kertoo.

Stressi ja testosteronitaso

Stressi syntyy yleensä riittämättömyyden tunteesta. Samalla se heikentää yöunen laatua, ja ajan mittaan stressi voi johtaa kehon testosteronitason laskuun. Moni mies saattaakin tuntea olonsa lopen uupuneeksi, eikä liikkumiseen aina stressin keskellä jää tarpeeksi aikaa.
– Siksi on ilo huomata, miten monella T-Maxin® käyttäjällä energiatason koheneminen on vaikuttanut positiivisesti myös itsetuntoon.

Kokeile T-Maxia, tilaa täältä ensimmäinen pakkaus tarjoushintaan!

Enemmän puhtia treeniin

Erityisesti miehille kehitetty T-Max®-ravintolisä sisältää ainesosia, jotka ylläpitävät kehon normaalia testosteronitasoa, voivat lisätä miehen energisyyttä sekä edistävät lihasten normaalia toimintaa**. Tuotetta käyttäneistä asiakaskyselyyn vastanneista miehistä peräti 76 prosenttia havaitsi valmisteen säännöllisen käytön tehostaneen voimaharjoitteluaan.

– Treenaamiseni ja päivittäinen hyvinvointini on parantunut merkittävästi, eräs T-Maxia® kokeillut mies toteaa.

– Kun voi paremmin, on myös helpompi tehdä terveellisiä ja aktiivisuutta lisääviä valintoja arjessaan. On erittäin positiivista, jos T-Max® voi auttaa miehiä suosimaan tällaista elämäntapaa, sanoo Leivestad.

Miehen hyvinvoinnille tärkeät ainesosat

Testosteronitaso laskee kaikilla miehillä jo noin 35-vuoden iästä lähtien. Testosteronitason laskun vuoksi mies voi tuntea itsensä aiempaa uupuneemmaksi ja mm. menettää lihasmassaansa. T-Max® on erityisesti miehille kehitetty valmiste ja se sisältää rohtosarviapilauutetta (Fenugreek), magnesiumia, sinkkiä sekä B6-vitamiinia. Kaikki miehen hyvinvoinnille tärkeitä ainesosia ylläpitämään kehon normaalia testosteronitasoa. Sinkki edistää veren testosteronitasojen pysymistä normaalina, B6-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Magnesium edistää lihasten normaalia toimintaa sekä normaalia energia-aineenvaihduntaa. Rohtosarviapilauute (Fenugreek) auttaa ylläpitämään normaalia sokeriaineenvaihduntaa.

Tilaa T-Max® nyt tarjoushintaan!

T-Max® ravintolisän huolella valikoidut ainesosat ovat miehelle tärkeitä.
T-Max sisältää sinkkiä, magnesiumia, B6-vitamiinia sekä rohtosarviapilauutetta**.

Kokeile T-Maxia nyt tarjoushintaan ja maksat vain 14,95€ ensimmäisestä pakkauksesta!

  • Antaa lisää energiaa
  • Ylläpitää normaalia testosteronitasoa
  • Edistää lihasten normaalia toimintaa

**T-max sisältää

  • Sinkki - edistää veren testosteronitasojen pysymistä normaalina
  • Magnesium - edistää lihasten normaalia toimintaa
  • Sinkki - edistää normaalia hedelmällisyyttä ja lisääntymistä
  • Magnesium - edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa
  • B6-vitamiini - auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta
  • Fenugreek (rohtosarviapilauute) - auttaa ylläpitämään normaalia sokeriaineenvaihduntaa