Testofenia® sisältävä ravintolisä edistää lihasmassan kasvua sekä voi lisätä miehen halukkuutta

Koetko energisyytesi, lihasvoimasi sekä halukkuutesi kaikkoavan iän myötä taivaan tuuliin? Kyse voi olla testosteronitason laskusta, joka alkaa miehillä jo kolmekymppisenä. T-Max®-ravintolisän sisältämä rohtosarviapila (Testofen-uute) edistää lihasmassan kasvua sekä voi lisätä miehen halukkuutta.

Testosteroni on tärkein miehinen sukupuolihormoni, se tekee miehistä miehiä. Testosteronin luonnollinen tuotanto elimistössä hidastuu kuitenkin jo kolmenkympin kieppeillä. Moni ei tiedä, että tämän jälkeen miehet käyvät läpi niin kutsutun andropaussin eli eräänlaiset vaihdevuodet, sanoo ravintolisiä valmistavan Norvital AS:n markkinointipäällikkö Cecilie Leivestad.

Kun testosteronin määrä kehossa laskee, lihasmassan kehittyminen vaatii entistä enemmän työtä. Samalla moni mies uupuu helpommin kuin ennen, eikä saa treenistään enää samanlaisia tehoja irti. Tämä on täysin normaali ilmiö. Jos kuitenkin haluaa yhä hyötyä treenaamisesta, kannattaa ottaa säännöllisen liikunnan tueksi lisäravinne, Leivestad kehottaa.

T-Max tuo lisäpotkua arkeesi! Tilaa täältä nyt puoleen hintaan 14,95€ sis.postikulut.

Rohtosarviapila edistää lihasmassan kasvua, T-Maxin® tärkein ainesosa

Testosteronitason aleneminen koettelee siis miehekkyyttä toden teolla, mutta lisäravinteista on monille apua. T-Max®-valmiste sisältää ainesosia, jotka voivat auttaa vähentämään testosteronitason laskusta johtuvia negatiivisia vaikutuksia.

T-Maxin® tärkein ainesosa on lääkekasvinakin tunnettu rohtosarviapila, eräänlainen adaptogeeni, joka edistää lihasmassan kasvua sekä ylläpitää sokeriaineenvaihduntaa (kalorien kulutusta). Lisäksi T-Maxin® muut ainesosat yhdessä rohtosarviapilan kanssa voivat lisätä miehen energisyyttä sekä halukkuutta.

Kokeile T-Maxia, tilaa täältä nyt puoleen hintaan!

Lisää lihasmassaa ja alhaisempi rasvaprosentti

Vuonna 2010 toteutettiin 49 miestä käsittävä tutkimus, jossa puolet miehistä sai 500 mg rohtosarviapilaa päivittäin kahdeksan viikon ajan, kun taas toisille annettiin pelkkää lumelääkettä. Rohtosarviapilaa lisäravinteena päivittäin nauttineiden lihasvoima jalkaprässissä ja penkkipunnerruksessa kasvoi huomttavasti. Lumelääkettä saaneiden vastaavat kasvuluvut olivat paljon pienemmät, vaikka he noudattivat täsmälleen samanlaista treeniohjelmaa.

Tutkimus osoittaa, että 500 milligramman päivittäinen sarviapila-annos voimaharjoitteluun yhdistettynä lisää lihasvoimaa. Lue lisää tutkimuksista täältä.

Johtopäätöksenä voidaan todeta, että T-Maxin® ainesosien ainutlaatuinen yhdistelmä auttaa tehostamaan lihastreeniä ja vähentämään rasvan määrää kehossa. Edellä mainitussa tutkimuksessa rohtosarviapilan osoitettiin myös vaikuttavan positiivisesti miehen halukkuuteen, toteaa Leivestad.

T-Max®-valmiste sisältää myös sinkkiä, magnesiumia ja B6-vitamiinia. Näin sen ainutlaatuinen koostumus auttaa miehiä pysymään aktiivisena ja säilyttämään vahvan kropan kolmenkymmenen ikävuoden jälkeenkin.

T-Max® sisältää:

Rohtosarviapilaa:

  • parantaa lihasmassan kehitystä
  • ylläpitää kehon sokeriaineenvaihduntaa (kalorien kulutusta)

Sinkki:

  • edistää veren testosteronitasojen pysymistä normaalina
  • edistää normaalia hedelmällisyyttä

B6-vitamiini:

  • auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta

Magnesium:

  • edistää lihasten normaalia toimintaa
  • edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa
×