Mikä tekee miehestä puoleensavetävän?

Useimmat meistä viettävät aikaa peilin edessä ja toivovat näyttävänsä hyvältä. Tutkimusten mukaan ulkonäkö on kuitenkin kaukana miehisen vetovoiman tärkeimmistä osatekijöistä.

Ulkonäön sijasta on tärkeämpää, että mies tuntee olonsa hyväksi – ja toisaalta voidaan tietysti ajatella, että hyvän olon olennainen tekijä on, että on sinut oman peilikuvansa kanssa. Useimmat naiset tuntevat vetovoimaa positiivisia, sosiaalisia ja aktiivisia miehiä kohtaan – joilla on lisäksi hymy erittäin herkässä! Kaikkein puoleensavetävimpiä ovat kuitenkin itsevarmat, omaan itseensä luottavat miehet, jotka eivät kuitenkaan ole ylimielisen itsevarmoja.

Nämä ominaisuudet eivät kuitenkaan vetoa vain vastakkaiseen sukupuoleen vaan ne helpottavat myös hyvien suhteiden luomista yksityis- ja työelämässä yleensäkin.

Klikkaamalla tätä voit kokeilla T-Max® 50 % alennuksella.

Itsetunto voi olla vahvasti riippuvainen testosteronitasosta

Miesten ikääntyessä heidän testosteronitasonsa laskee. Tällä voi usein olla negatiivisia vaikutuksia sekä psyykkisesti että fyysisesti. Testosteronin määrän lasku elimistössä muuttaa usein dramaattisesti yleistä hyvinvointia. Testosteronin määrällä on lisäksi merkittävä vaikutus esimerkiksi lihasmassaan, yleiseen jaksamiseen ja seksihaluihin. On siis aivan ymmärrettävää, että tällaisista oireista kärsivien miesten ei todellakaan ole aina helppo esiintyä julkisuudessa itsevarmoina ja itseensä luottavina.

Pitääkö tähän ikääntymisen aiheuttamaan rapistumiseen sitten vain alistua?  Ei välttämättä. Miesten vaihdevuosista on alettu puhua julkisuudessa aiempaa enemmän ja nykyään tutkitaan aktiivisesti, miten vaihdevuosien negatiivisia vaikutuksia voitaisiin minimoida.  Tutkimuksissa on esimerkiksi selvinnyt, että elimistössä on runsaasti vapaata testosteronia, jota elimistö ei kykene täysin hyödyntämään. Tämä pätee myös testosteronin vähyydestä kärsiviin miehiin.  Tällaisen testosteronin aktivointi voi auttaa miestä tuntemaan itsensä yhtä voimakkaaksi ja energiseksi kuin aikoinaan nuoruudessaan.

Tutkimukset osoittavat vapaan testosteronin positiiviset vaikutukset

T-Max® sisältää Testofenia®, joka todistetusti voi vapauttaa aiempaa suurempia määriä proteiineihin sidottuna olevaa testosteronia, jota elimistö ei ole tämän vuoksi pystynyt käyttämään hyväkseen. Vapaa testosteroni on aktiivista testosteronia, joka vaikuttaa moniin tavallisimpiin miehisiin ominaisuuksiin. 110 miestä osallistui satunnaistettuun, kaksoissokkoutettuun ja lumekontrolloituun tutkimukseen, jossa Testofenia® nauttinut ryhmä raportoi muun muassa seuraavia vaikutuksia: aiempaa energisempi olo, lisääntyneet seksihalut sekä seksuaalisen nautinnon määrän lisääntyminen, lihasmassan määrän kasvaminen ja lisääntynyt yleinen hyvän olon tunne. Miehet siis yksinkertaisesti tunsivat olonsa paremmaksi käytettyään Testofenia® kahdeksan viikon ajan. Mittaukset osoittivat elimistön vapaan testosteronin määrän nousseen.

Testofen® on ainutlaatuinen rohtosarviapilasta saatava uute (patentoitu ainesosa), jonka on tutkimuksissa osoitettu voivan lisätä vapaan testosteronin määrää elimistössä vapauttamalla elimistön omaa sidottuna olevaa testosteronia.

T-Max® sisältää:

Rohtosarviapilaa:

  • parantaa lihasmassan kehitystä
  • ylläpitää kehon sokeriaineenvaihduntaa (kalorien kulutusta)

Sinkki:

  • edistää veren testosteronitasojen pysymistä normaalina
  • edistää normaalia hedelmällisyyttä ja suvunjatkamiskykyä

B6-vitamiini:

  • auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta

Magnesium:

  • edistää lihasten normaalia toimintaa
  • edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa
×