Miesten terveysongelmista ei yleensä puhuta

Kaikki miehet eivät tiedä, että testosteronitaso alkaa laskea jo 35 vuoden iästä lähtien. Olo voi tämän vuoksi olla usein väsynyt, uupunut ja vetämätön. Lisäksi lihasmassan määrä pienenee, lihasvoima heikkenee eivätkä treenit enää tuota samanlaisia tuloksia kuin ennen.

Miesten halukkuuden väheneminen ei ole kovin yleinen puheenaihe. Monet luulevat, että miesten sukupuolinen aktiivisuus pysyy muuttumattomana läpi koko elämän. Tosiasia kuitenkin on, että testosteronitason luonnollinen lasku ikääntymisen myötä vaikuttaa myös halukkuuteen.

Erityisesti miehille kehitetty ravintolisä

On aivan normaalia, että testosteronin määrä vähenee vuosien karttuessa, kertoo T-Max®-ravintolisän markkinointivastaava Päivi Matilainen. – Miehet haluavat kuitenkin tuntea olonsa hyväksi, energisemmäksi ja jaksaa enemmän koko elämän ajan. Me naiset olemme aina olleet terveystietoisia ja nauttineet erilaisia ravintolisiä. Lisäksi markkinoilla on paljon meille suunnattuja tuotteita. Miesten terveysongelmat ovat olleet pitkään tabu.

-Olemme tämän vuoksi kehittäneet ravintolisän, joka on suunniteltu usein juuri ikääntymisen myötä tapahtuvan testosteronitason laskun mukanaan tuomiin terveysvaivoihin.

T-Max® sisältää seuraavia ainesosia:

  • B6-vitamiinia, joka auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.
  • Magnesiumia, joka edistää lihasten normaalia toimintaa.
  • Testofenia® eli rohtosarviapilauutetta, joka tutkitusti voi vapauttaa enemmän testosteronia elimistöön.

Neljä tutkimusta todistaa tehon

Testofenin (rohtosarviapilan) tehoa on tutkittu neljässä tutkimuksessa. Yksi tutkimus osoitti testosteronitason laskun vaikuttavan merkittävästi ikääntymisen mukanaan tuomiin vaivoihin. Tutkimuksista kaksi keskittyi treenituloksiin. Nämä tutkimukset osoittivat lihasvoiman kasvavan ja lihasten kestävyyden parantuvan. Viimeisen tutkimuksen tulosten mukaan miesten seksihalut kasvoivat ja he nauttivat seksistä aiempaa enemmän. Lisätietoja tutkimuksista on täällä.

– On aina hienoa kuulla tuotteen käyttäjiltä, että he ovat kokeneet sukupuolisen kanssakäynnin parantuneen partnerin kanssa sen jälkeen, kun he aloittivat T-Max®-ravintolisän päivittäisen käytön.

Ota vastuu omasta miehisestä terveydestäsi – kokeile T-Maxia®. Tilaa täältä -50 % alennuksella.

×