Kaipaatko lisää mieshormonia? Testosteronitason lasku alkaa jo keski-iässä ja sen oireet voivat olla moninaiset

Testosteronihormoni on tärkeä miehisen energian ja elinvoiman lähde. Siksi sen määrän aleneminen keski-iässä voi vaikuttaa miehen hyvinvointiin ratkaisevasti. Oireina esiintyy mm. väsymystä, haluttomuutta sekä lihasmassan vähenemistä.

Et ole oireinesi yksin. Testosteronin lasku vaivaa useita ikääntyviä ja keski-iän kynnyksellä olevia miehiä. Kun testosteronin määrä elimistössä vähenee, mies voi tuntea olonsa lopen uupuneeksi, menettää lihasmassaansa ja halukkuuttaan sekä lihoa. Vaikutukset tuntuvat myös henkisellä puolella; olo on tyytymätön ja kaikkea muuta kuin miehekäs ja puoleensavetävä. Moni mies hakeekin apua testosteronitason alenemisesta johtuvien negatiivisten seurausten torjumiseen.

Monet heistä ovat löytäneet avun T-Max®-ravintolisästä. Jopa 80 % T-Maxin® käyttäjistä on valmis suosittelemaan sitä myös muille!

Rohtosarviapila on yksi T-Maxin® vaikuttavista ainesosista

Rohtosarviapila on adaptogeeni, joka auttaa kehoa mukautumaan, adaptoitumaan, haastaviin olosuhteisiin ja kestämään paremmin testosteronitasoon vaikuttavia tekijöitä. Sarviapilalle on tehty lukuisia tieteellisiä tutkimuksia, joissa sen on todettu muun muassa edistävän lihasmassan kasvua, ylläpitävän sokeriaineenvaihduntaa ja nostavan miesten halukkuutta. Voit lukea lisää tutkimuksista täältä.

Tilaa T-Max täältä -50%

 T-Max® sisältää Testofenia® rohtosarviapilasta

Testofen® on ainutlaatuinen rohtosarviapilasta saatava uute (patentoitu ainesosa), jonka tutkimuksissa on osoitettu voivan lisätä vapaan testosteronin määrää elimistössä. Elimistöön ei toisin sanoen tuoda keinotekoisia hormoneja vaan elimistössä sidottuna olevaa testosteronia vapautetaan aiempaa enemmän elimistöön ja tällä tavoin voidaan saada aikaan suuria muutoksia useilla osa-alueilla. Juuri vapaa testosteroni on aktiivista ja sillä on huomattavan suuri vaikutus kehon fyysisiin ja psyykkisiin prosesseihin.

Tutkimukset osoittivat, että koehenkilöt kokivat parannusta:

  • suorituskyvyssä ja energian määrässä
  • lihasmassan määrässä ja lihasvoimassa
  • halukkuuden ja nautinnon kokemuksissa

Kokeile T-Maxia®, tilaa täältä nyt puoleen hintaan!

T-Max® on turvallinen käyttää ja sen vitamiini- ja mineraalipitoisuudet ovat suositusten mukaiset. Testofenin® käytöllä ei ole myöskään osoitettu olevan mitään sivuvaikutuksia.

T-Max® sisältää:

Rohtosarviapilaa:

  • parantaa lihasmassan kehitystä
  • ylläpitää kehon sokeriaineenvaihduntaa (kalorien kulutusta)

Sinkki:

  • edistää veren testosteronitasojen pysymistä normaalina
  • edistää normaalia hedelmällisyyttä ja suvunjatkamiskykyä

B6-vitamiini:

  • auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta

Magnesium:

  • edistää lihasten normaalia toimintaa
  • edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa
×