Halukkuuden puuttuminen voi olla miehelle kova paikka

Halukkuuden väheneminen tai jopa puuttuminen kokonaan voi aiheuttaa monia vaikeuksia parisuhteessa. Sekä miehet että naiset voivat jossain vaiheessa elämää kärsiä kiinnostuksen puutteesta sukupuoliseen kanssakäymiseen partnerin kanssa. Halukkuuden väheneminen on kuitenkin ehkä kovempi paikka miehille. Ongelma on lisäksi monille miehille tabu, josta ei mielellään puhuta.

Halukkuuden voimakkuus on yksilöllistä, ja on täysin luonnollista, että elämäntilanteet ja stressin määrä vaikuttavat asiaan. Ongelmia syntyy parisuhteessa lähinnä silloin, kun partnerilla on tyydyttämättömiä tarpeita eikä petipuuhat kiinnosta suhteen toista osapuolta.

Testosteronitaso vaikuttaa miehen halukkuuteen

Testosteronitaso laskee kaikilla miehillä ikääntymisen myötä jo 30 vuoden iästä lähtien. Tämä voi vaikuttaa miesten halukkuuteen ja energiatasoon. Miehet voivat myös lihoa ja tuntea itsensä vähemmän viehättäväksi. On olemassa erityisesti niiden miesten tarpeisiin kehitettyjä valmisteita, jotka tarvitsevat helpotusta joihinkin laskevan testosteronitason aiheuttamiin vaivoihin.

Tutkimusten mukaan T-Max®-ravintolisän säännöllinen nauttiminen voi auttaa

Tutkimuksissa Testofenin® (rohtosarviapilasta saatava patentoitu uute) on osoitettu voivan lisätä vapaan testosteronin määrää elimistössä. Kaksoissokkoutettu, satunnaistettu ja lumekontrolloitu tutkimus, johon osallistui 60 tervettä miestä, osoitti juuri tämän vaikutuksen. Koehenkilöt, jotka nauttivat 600 mg Testofenia® (rohtosarviapilauutetta) päivittäin 6 viikon ajan, kokivat halukkuuden ja nautinnon määrän lisääntyneen merkittävästi verrattuna niihin koehenkilöihin, jotka saivat lumevalmistetta. T-Maxin® päivittäisannos sisältää saman verran Testofenia® kuin tutkimusvalmisteessa käytettiin.

T-Max®-ravintolisä sisältää ainesosia, jotka voivat auttaa vähentämään testosteronitason alenemisen aiheuttamia kielteisiä vaikutuksia. Lisäksi ne voivat antaa lisää energiaa ja nostaa halukkuutta. Tämä voi hyvinkin olla hyvä uutinen sekä miehelle että naiselle.

×