Borzin, 61 koki olonsa uupuneeksi ja miehisyytensä kadonneen, kunnes löysi avun tästä ravintolisästä

Tiesitkö, että miehen testosteronitaso laskee iän myötä? Näin kävi myös Borzinille, mutta tämän ravintolisän avulla hän sai palautettua energian ja nautinnon takaisin elämäänsä.

Testosteroni on tärkeä mieshormoni ja sillä on suuri vaikutus miehekkäinä pidettyihin ominaisuuksiin kuten lihasvoimaan, yleiseen energiatasoon sekä halukkuuteen. Miesten testosteronitaso alkaa kuitenkin laskea jo 30-vuotiaasta lähtien ja viisikymppisenä testosteronia saattaa olla kehossa jopa 20-25 % aiempaa vähemmän.

Näin kävi myös Borzinille, 61. Hän tunsi itsensä lopen uupuneeksi ja koki, ettei energia riitä enää mihinkään. Borzin harrastaa monenlaista liikuntaa, hän pyöräilee päivittäin, käy kuntosalilla 4-5 kertaa viikossa sekä harrastaa uintia. Treenatessaan Borzin tunsi, ettei energiaa ollut enää samalla tavalla kuin ennen ja treenitehot olivat kadonneet.

Kiireisen elämänsä tueksi Borzin on löytänyt T-Maxin. Borzin on nyt käyttänyt T-Maxia vuoden ajan ja huomannut olotilassaan huomattavan parannuksen, hän tuntee itsensä elinvoimaisemmaksi, hyväntuuliseksi ja hänellä on enemmän energiaa arkeen, myös seksihalut ovat parantuneet. Hän on tuntenut kuntonsa kohentuneen entisestään viimeisten kuukausien aikana ja treeniin on tullut uutta potkua.

Kokeile T-Maxia! Tilaa täältä nyt -50%

Vähennä laskevan testosteronitason kielteisiä vaikutuksia – palauta miehinen voima!

Useimmat miehet eivät tarvitse varsinaista testosteronilisää voidakseen paremmin vaan lähinnä helpotusta laskevan testosteronitason mukanaan tuomiin vaivoihin.  T-Max®-ravintolisä sisältää Testofenia®, joka on ainutlaatuinen rohtosarviapilasta saatava uute (patentoitu ainesosa). Testofenin on tutkimuksissa osoitettu voivan lisätä vapaan testosteronin määrää elimistössä vapauttamalla elimistön omaa sidottuna olevaa testosteronia. Sen vuoksi Testofen® voi parantaa treenin tehoa, kasvattaa lihasmassaa sekä antaa lisää energiaa ja suorituskykyä.

Valmisteen muista ainesosista sinkki auttaa ylläpitämään normaalia testosteronipitoisuutta, ja B6-vitamiini vähentää väsymyksen ja uupumuksen tunteita. Magnesiumilla puolestaan on tärkeä rooli lihaksiston normaalin toiminnan ja kehon energia-aineenvaihdunnan edistäjänä.

Kokeile T-maxia® nyt ja saat ensimmäisen lähetyksen -50 % alennuksella. 

T-Max® sisältää:

Rohtosarviapilaa:

  • parantaa lihasmassan kehitystä
  • ylläpitää kehon sokeriaineenvaihduntaa (kalorien kulutusta)

Sinkki:

  • edistää veren testosteronitasojen pysymistä normaalina
  • edistää normaalia hedelmällisyyttä

B6-vitamiini:

  • auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta

Magnesium:

  • edistää lihasten normaalia toimintaa
  • edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa
×