DJ Borzin löysi avun kiireiseen elämäänsä T-Maxista!

Dj Borzin kuuluu eurooppalaisten Balkan -musiikkia soittavien tiskijukkien kärkikastiin jo 40-vuoden kokemuksella! Kiireisen elämänsä tueksi Borzin on löytänyt T-Max ravintolisän, jota käyttää nyt päivittäin.

DJ Borzin on tehnyt DJ- keikkoja suuren osan elämäänsä, jo 42 vuoden ajan. Hän on tuonut Suomeen Balkan Fever konseptin, mikä juhlii tänä vuonna 10-vuotis juhliaan. Hän on ehtinyt tehdä elämässään myös paljon muuta, työskennellyt mallina, organisoinut erilaisia musiikkifestareita, ja tehnyt yhteistyötä eri bändien kanssa. Hän on syntynyt Saksassa, Hampurissa, mutta elänyt elämästään suurimman osan Suomessa.

Työ DJ:nä sekä erilaisilla musiikkifestareilla on hektistä ja elämäntavat välillä epäsäännöllisiä. Kiireisen elämänsä tueksi Borzin on löytänyt T-Maxin. Nyt Borzin on käyttänyt T-Maxia puolisen vuotta ja huomannut olotilassaan huomattavan parannuksen, hän tuntee itsensä elinvoimaisemmaksi, hyväntuuliseksi ja hänellä on enemmän energiaa arkeen, myös seksihalut ovat parantuneet.

Borzin harrastaa monenlaista liikuntaa, hän pyöräilee päivittäin, käy kuntosalilla 4-5 kertaa viikossa sekä harrastaa uintia. Hän on tuntenut kuntonsa kohentuneen entisestään viimeisten kuukausien aikana ja treeniin on tullut uutta potkua.

Kokeile T-Maxia! Tilaa täältä nyt -50%

Vähennä laskevan testosteronitason kielteisiä vaikutuksia – palauta miehinen voima!

Useimmat miehet eivät tarvitse varsinaista testosteronilisää voidakseen paremmin vaan lähinnä helpotusta laskevan testosteronitason mukanaan tuomiin vaivoihin.  T-Max®-ravintolisä sisältää Testofenia®, joka on ainutlaatuinen rohtosarviapilasta saatava uute (patentoitu ainesosa). Testofenin on tutkimuksissa osoitettu voivan lisätä vapaan testosteronin määrää elimistössä vapauttamalla elimistön omaa sidottuna olevaa testosteronia. Sen vuoksi Testofen® voi parantaa treenin tehoa, kasvattaa lihasmassaa ja antaa lisää energiaa, halukkuutta ja suorituskykyä.

Valmisteen muista ainesosista sinkki auttaa ylläpitämään normaalia testosteronipitoisuutta, ja B6-vitamiini vähentää väsymyksen ja uupumuksen tunteita. Magnesiumilla puolestaan on tärkeä rooli lihaksiston normaalin toiminnan ja kehon energia-aineenvaihdunnan edistäjänä.

Kokeile T-maxia® nyt ja saat ensimmäisen lähetyksen -50 % alennuksella.

T-Max® sisältää:

Rohtosarviapilaa:

  • parantaa lihasmassan kehitystä
  • ylläpitää kehon sokeriaineenvaihduntaa (kalorien kulutusta)

Sinkki:

  • edistää veren testosteronitasojen pysymistä normaalina
  • edistää normaalia hedelmällisyyttä

B6-vitamiini:

  • auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta

Magnesium:

  • edistää lihasten normaalia toimintaa
  • edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa
×